Zapomenuté heslo

Funkce (sponzor)

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
18.
0:21 | 29.srpna 2009
Vždyť já také jen otevřeně diskutuji. Nicméně jestli jeden obchod, nebo tisíc, mi v principu připadá stejný. Myslím, že pokud budeš chtít tuto funkci zavést budeš holt muset zkousnout slovo komerčnost. V lepším případě i ostatní věci s tím spojené
17.
Martin [Admin]
0:21 | 29.srpna 2009
Já osobně bych řekl, že funkci sponzor zavedu, ale až za delší čas (jeden nebo dva roky). Je to přirozený vývoj. Ale teď je tady mnohem více důležitějších věcí na práci (ještě teď mam před sebou, vedle monitoru, ten papír ze srazu a ještě jsem ho asi o deset nových bodů rozšířil).
16.
Martin [Admin]
0:16 | 29.srpna 2009
Kobyla> Je to jenom průzkum, sbírání informací, názorů a otevřená diskuze. Každopádně to slovo komerčnost se mi vůbec nelíbí. Komerčnost by to byla, kdyby si více hráčů kupovalo funkci sponzora a třeba i pravidelně, ale né v případě, že by tady bylo sponzorů stejně jako třeba VIP členů.
15.
0:10 | 29.srpna 2009
Ano Martine budu. Chceš-li to nazývat šťouráním, prosím. Poukazuji pouze na známé fakta. Převod na účet není problém, v některých případech třeba i možnost složit hotovost na pobočce. Taktéž to nevyvrací možnost napsat do kontaktů číslo účtu jak jsem psal. Nicméně zavedení této funkce zavádí komerčnost na sg ať už bude platba provedena jakkoli a člen bude jakkoli prověřen. To je ta hlavní věc na kterou jsem chtěl poukázat - komerčnost.
14.
Martin [Admin]
0:06 | 29.srpna 2009
Kobyla> Já věděl, že se v tom budeš šťourat. Nenapadá mě žádná rozumný způsob, jak zjístit zletilost platícího, ale třeba na něco příjdu.

To, že se tady bavíme o nové funkci, neznamená, že bude zítra hotová, je to jenom diskuze. Možná bude za měsíc, možná příští rok a nebo třeba nikdy. Zavést novou funkci do systemu není nic jednoduchého.

Je fakt, že už mi několik lidí psalo, že by chtěli finančně přispět na rozvoj SG, navrhovali mi SMS (ze kterých bych měl asi 10% ), PayPal a podobně (to zase nemá každý). Nejjednoduší by bylo převodem z účtu. Nevím, ale účet v bance si může otevřít každý od 15ti let (a tím by se vyřešila ta zletilost Kobylo A navíc převod stojí jen pár korun.

Rave> Na co konkrétně narážíš

PS: Na ty dva už jsem zapomněl a ty jsi mi je teď zase připomněla
13.
23:54 | 28.srpna 2009
Ovlivnili? A člověk by řekl, že sis nejvíc odnesl z těch dvou v autobuse )

Každopádně teda by bylo docela fajn, kdybychom Tě ovlivnili i v jiných věcech, než jenom v tomhle

Sasuke> kdybys slyšel Martina osobně, jak o tom mluvil, divil by ses taky stejně tak si snad nikdo nemyslí, že Martin tvrdě dotuje provoz SG =) zase tak špatně na tom neni, to by to tu nedržel
12.
23:53 | 28.srpna 2009
No promiňte že sem se vmísil do debaty ale chápu Martina vtom že by potřeboval aspoň nějakou finanční pomoc a nikdo by nikoho nenitl aby zaplatil je to dobrovolné a když někdo chce aď přispěje já vtom nevidím žadný problém vždyď de jenom o 100 žadý 1000 to už bych byl asi proti ale podle mě to není zas takový problém
Omlouvám se za zapojení do dizkuze
11.
23:52 | 28.srpna 2009
To budeš vyžadovat naskenovaný občanky? Trochu nevím, jak tohle chceš zjistit jinak, než si to osobně ověřit, páč jak zjistit, že 15 není kamarádovi... ještě se s tím začne kšeftovat Už to vidím - omezené zboží: cigarety, alkohol a sponzor na sg (ber to s nadsázkou, ale kus pravdy na tom je)
10.
Martin [Admin]
23:49 | 28.srpna 2009
Taky bych udělal ještě to, že sponzor bude muset být starší 15ti let.

Rave> Možná, že jste mě vy právě na srazu podvědomě ovlivnili
9.
23:48 | 28.srpna 2009
Mě spíš udivuje, že můžeš změnit názor na tak zásadní věc takhle "rychle", když si vezmu, jak strašně jsi byl proti na srazu. Ale tak, tvůj server, tvoje rozhodnutí, tvoje věc. My si můžeme myslet co chcem a je to vcelku jedno.
Zobrazeno 11-20 z 28 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
7
Profily
9
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Září 2026
PoÚtStČtSoNe
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.2375 sekund