Tady je jasně vidět, že odesílatel "zkopíroval styl" od Vamaky. Ten to má podobné... Ale má toho tam mnohem víc. Uvědomuješ si, že je to, jako by ten komentář napsal autor stylu? Tudíž Vamaka. |
Odosielatel FILIPKAM príjemca filipko 1807 Ahoj.Keby si chcel byť profi hráč tak ideš na to dobre.Ale jedna vec my na tebe vadí.Píšeš všetko tak neprehliadne.Inak by som ťa mohol doporučiť martinovy.Ale píš to takto: hudba grafika ovládanie rady plusy mínusy záver Najdôležitejšie sú rady.Za tie máš jednoznačné +.Takže by som ťa mohol odporučiť martinovy. odosielatel filipko 1807 príjemca FILIPKAM no ďakujem ti.Potom viem tým čierným písať takto:vyďíš?.Ahoj. |
Fir > Jo, mě to taky furt píšou, to je hrozný. Filipkam > Já bych se spíš styděl za tu češtinu. Ukrut > Ta tvoje zpráva je skvělá! Takovej trapas! D |
Náhodou Fire. Odesílatel: Jakub07 Příjemce: Ukrut Datum: 20.12.2009 (19:16) Předmět: komentáře Ahoj, na to, že máš ještě zelenou hvězdičku, píšeš komentáře, za které by se nemusel stydět leckterý profi hráč. =) Většina nových userů neví, jaké komentáře se po nich chtějí, a píšou: "good", "kravina" ...apod. Takže taková malá odměna +200 kreditů a jen tak dál. Jakub Tak a tady je ta moje: ( ) Odesílatel: Ukrut Příjemce: Jakub07 Datum: 21.12.2009 (12:16) Předmět: Re: komentáře Díky. btw... týkalo se to této hry: http://www.supergames.cz/fly-squirrel-fly/1441/ |
Je mi to trochu trapný ale musíte uznat že to sem ze SG začínal .. Zpráva Odesílatel: FILIPKAM Příjemce: Naruto969 Datum: 11.4.2009 (13:40) Předmět: PROSIM Čau pls porat jak si mam dat nejakej obrazek do postavi ????ty ho tam mas jaksho tam dals???? |
Odesílatel: Ravennka Příjemce: kl-vb Datum: 29.9.2009 (12:55) Předmět: mínusování Ale už toho mám tak akorát dost. Proč všechny mínusuješ? Mohl bys mi říct jeden dobrý důvod? Kdybys takhle přehnaně hodnotil všechny + i -, tak neřeknu, ale stále jenom mínus? Máš pro to nějaké dobré vysvětlení? Odesílatel: kl-vb Příjemce: Ravennka datum: 29.9 2009 (12:59) Předmět: mínusování(2) Když jim dávám - tak se jim odečítají kredity |
Odesílatel: Gaglo195 Příjemce: Jakub07 Datum: 12.2.2010 (16:03) Předmět: ..... Ahoj ja jsem Gaglo(Daniel Böhm) jak můžu být VIP člen? Připadám si tak trapně no a jak se s tou zprávou chudák Kuba piplal |
Zpráva Odesílatel: Grevious Příjemce: lordvader991 Datum: 10.2.2010 (21:07) Předmět: star wars cs jestli mas ra str wars tak se mrkni(tady) na star wars rap a napiš do volné diskze STAR WARS 2. strana něco. obdivovatel star wars Grevious Moje pro lordavadra991 |
moje pro gl.draca podivej se na icq a rekni minisuciusovi at mrkne na email minisucius@seznam.cz fakt pls asi nevite vo co jde ,ale bracha preinstaloval windowsa na windowsa 7 a ja nemel uz w3 tak jsem mu to tam poslal |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3601 sekund |