FILIPKAM >
Ježiš, klídek. Kdyby nebylo kritiky, jak by se poučilo? |
omg FILIPKAM je dobrý!!Tie nadávky čo mám na jazyku tu nenapíšem. Prepáčte za blbosť ale čo majú proti FILIPKAMOVY?!! |
Už mě to nebaví!!!Všichni mě tady jenom buzerujou a to s vám snažím pomáhat !!!!V komentech jsem začal psát rady a chtěl jsem natočit video o hře Mash House protože jí skoro nikdo nedohrál a já patřím k jedním z mála kteří jí dohráli!Pár lidí mě zde na SG sklamalo ještě že ten martin proti mě nic nemá!!! Jinak to že mě umsylsně hráč mhaja mínusuje to je jedna věc a ta druhá je že hráč kika když jsem ji dál u komentu - tak p omě vyjela že sem nai ten koment nečetl takže nevím komu tu jde o kredity!!!! Styl jsem odkoukal odevšech když jsem se chtěl stát profi,protože tto hudba grafika atd tam psalo hodně lidí...No tak jsem mu to napsal noa? Kdybych jse choval jako kdyby mi patřilo celé SG tak se chvovám jinak jenom se snažím pomáhat ,ale to vy neoceňujete!!! Když vám to tak vadí !!!Tak mi martine vem hodnost profi |
LoL, Vladiku, ty ouhlasíš s Kikou v tom, že ona souhlasí s Hepou.
Jinak taky souhlasím. A k tomu stylu, já takové komentáře přímo moc nemusím. Jen jsou dlouhé a nic neřeknou. |
jo, a Martin měl FILIPKAMOVI napsat... Měl jsem pár větiček na srdci. Napsal mi, že FILIPKAMOVI napíše. |
Myslí si, když je profi, že je něco víc... nejspíš.. Jiné vysvětlení proto nemám. |
Nechápu jednu věc - proč se jistý FILIPKAM chová, jako by mu patřilo celý SG? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2911 sekund |