Filipkame: Vadíš mi, myslim, že každej moderátor by ti teď klidne vykouzlil 50tisíc kreditu, ale hlavně už nás neotravuj s těma funkcema a kreditem! |
fire>Nevím co proti mě v poslední době máš,ale mrzí mě to!Profi prostě bejt už nechci dyž furt někdo má něco proti!!Nevím proč bych tě měl buzerovat |
Ztráta času něco psát... když na to někdo ani neodpoví.. |
FILIPKAM > Docela mě udivuje, jak dokáže funkce změnit člověka. Kdyby jsi byl takový, jako když jsi byl normální user, bylo by to fajn. Já vím, že je to "super, bezva, cool" mít funkci, ale to neznamená, že jsi něco víc než vladik.3, kika, luboš, atd... Kdyžtak si udělej pár dní oddech od Supergames. Mě osobně to pomáhá. V poslední době jsou tu jen hádky a velmi často se zapomíná, že to je zábavný web a ne místo pro hádky. |
Filipkame> Ach jo..já už fakt nevím jak ti to říct.. Já po tobě nevyjíždím, ale co je moc, to je moc.. píšu ti to pořád dokola.. Mně nikdy nešlo o kredity ani ho hodnost... vždycky jsem se snažila udržet komunitu a snažila jsem se o to, aby se nikdy nestalo, to co právě poslední dobou předvádíš... To o tom komentu - Mně je jedno, že jsi mi dal mínus, klidně mi jich dej kolik chceš, mně to nevadí.. šlo mi o to, že na otázku proč jsi mi ho dal, když to byl čistě jen informační komentář, že na tom se ti nemělo co líbit, jsi mi řekl, že se ti nelíbí protože tam naznačuji, že se mi hra líbí, tak co tohle jako je?! Každej má svůj názor a ty by ses ho mohl naučit respektovat... Pomáhej SG, ale nějakým dobrým způsobem a ne jak jsi to do teď dělal.. snažím se ti celou dobu pomoct ale ty seš strašně tvrdohlavej... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4655 sekund |