Logo se obecně moc nemění, a logo SuperGames se mi celkem líbí. Změna vzhledu by jistě neuškodila, minimálně úpravy HTML a CSS kvůli kompatibilitě s více prohlížeči než jen IE, ale myslím, že jsou na světě i na SG důležitější věci. Současný vzhled je sice dost jednoduchý a málo grafický, ale přehledný. Znám stránky s promakaným designem, které jsou totálně nepřehledné, naopak třeba můj oblíbený Kongregate nemá nijak složitou grafiku a to tam najdete zároveň 20 tisíc hráčů online. |
Mě se design celkem líbí, jen všude je ta zelená. =) |
Když jsem se tak na to logo zadívala, tak pošlu (až budu u pořádnýho stolu a tabletu) Martinovi logo na apríla
//lukas.k - děláš mi radost =) |
já myslim stejně tmavou červenou jaká je tahle zelená vpravo.To není tak agresivní. |
hele nechcete zkusit místo zelené na pár dní zkusit tmavou červenou??Jen na pír dní jako test. |
Mě se design SG líbí moc, je sice už pár let starý, ale pořád se mi líbí (barvy, přehlednost, jednoduchost, prostě všechno). |
Líbí se vám vzhled supergames??Sem pište vše co by jste změnily,zrušily,poopravily atd. Např změna barvy pozadí,přidané ikony,nové funkce atd. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.8582 sekund |