ferrari> od toho je vlevo dole "vyhledvání" (a klidně piš slovensky =)) |
já si myslím,že by tu mělo být vyhledávání her (Napíšete do nějakého okénka název hry a vyhledá vám ji automaticky.(omluvte ten pravopis,pokud je zlý,lebo já sem SVK a mám 12 let) |
me se supergames liby a jedine co bych tu chtel zmnenit je dat ty raklamy vedle hry pric uz se mi hodne krat stalo ze proste kdyz hru tak omylem kliknu na reklamu a mam hru v ......eli to je jedine co bych tu zmnenil |
Pattrisku, já se obávám, že jedinej, kdo tu právě nechápe to jádro pudla, jsi Ty =/ už jsme si přece psali na tohle téma... |
ale takhle to není.Když to nechápeš tak sem taky nemá smysl aby si sem psal ne?? |
pattrisek> Asi tě to zklame, ale Martin tohle nemá jako práci, víš ? Martin tu má dost práce a přesto se snaží hledět na vaše přání a podobně.... A ještě ty mu tady vyčítáš, že ti se nesnaží pomoct ti vyhovět ve všem.... Zamysli se trošku... |
pattrisek dost hloupej dotaz, nebo komentář nebo co to vlasně je...
ani se k němu nebudu vyjadřovat, protože by se tady zase rozjela offtopic diskuze |
Co by to bylo za stránku kdyby se neřídila přáním zákazníků??Když všechno bude jak chce Martin tak tu za chvíly moc userů nezbyde.Děně ve špičce je online kolem 20.lidí to už je dost na hraně ne?? A mít plné ruce práce k práci patří. |
Hlavně bych řekl, že Martin má už dost práce... Ještě po něm chtít změnu vzhledu.... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.7801 sekund |