Nevím kdo začal bez důvodu no oni to uvidí sami.. a asi neznáš cenzuru. Mno nic Bonz: Filipko1807 spamuje.. Na blbou otázku blbou odpověď |
me to je jedno D: at mi nadava .... az mu zacnu nadavat ja tak se po**** |
bonz:mnich na na blbú otazkú blbá odpoveď opeť vulgárne nadá val na mňa,gagla a vladíka. |
V 15:29 jsem k úkolům něco psal Skvělé načasování I přes to, co jsem mu psal poštou dál pokračuje v nadávání. Byly mu sebrány všechny kredity a nedělá mi problém ho poslat tam, kde má další dva účty |
Ty jo, ale fakt! Už mi začíná lézt krkem. Podívejte se co mi teď píše na téma "Úkoly". Jako, žádám pro něj BAN jako trest smrti! |
fire to zatim nic proti moji mame -.- ona mi da zakaz pc jenom za to ze jsem udelal trochu hluku s klikou -.- |
Ahoj, žádám nějaké prášky. Na Mnicha už zase přišel ta jeho úchylka. Buzeruje mě, že jsem řekl, že jsou chamtivci a on do mě tohle: Fir > No a? Nikdo není dokonalí . A jestli mi chceš cpát do držky nějaký sračky tak na to zapomeň! Ty nejsi žádnej bůh, ty nejsi nikdo jsi jen upovídanej smolíček kterej furt někoho napomíná, uráží a zakládá hádky.. koukni se nejdřív na sebe a kdybych byl fakt silně věřící tak bych ti řekl že už boha dost.. sereš! Porsím nějaký prášky. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5947 sekund |