Protože hráč finerider píše nesmyslné komentáře a dává videa ke hrám které tam naprosto nemají co dělat!! Byli mu smazány už některé komentáře a také mu jakub strhával kredity za vulgarismusy..Navrhuji zakročit.. Co takhle BAN? |
Hra http://www.supergames.cz/kiss-justin-bieber/1723/ Příspěvek 6 Je jedno video a to kté hře bych řekl že nepatří |
Tady nejde o to jak sou komentáře dlouhé,ale o kvalitu.Komentáře se dají udělat i na celou stránku,ale nebudou mít žádnou kvalitu. Jestli někomu jde o to aby komentáře byli jen dlouhé tak to je trochu divné.Já píšu jen to o hře vím.A né že bych seděl u komentáře 30 minut a přemýšlel co o té hře mám napsat. Mhaja:Trochu si vzpomínám žes mi dávalas +,ale už nevím kolik.. Když jsem se dnes přihlásil na SG podíval jsem se do logy komentářů a tam bylo žes někomu dalas hodně plusek tak sem to sem napsal..NOA co?Toje zločin?...Pak jsem Fir36e napsal že jste se o tom bavili v chatu.Tak jsem se na to mrknul a byla to pravda takže multík nepřipadal v uvahu ....Pak jsem si ještě vzpoměl že ty dáváš hodně plusek během pár minut tak už jsem myslel že to bylo asi z důvodu že se ti ty komentáře fakt líbili.Ale pak jsem si přečetl cos napsalas.Vím možná stím už budu trapnej,ale CO kddyž jste se doopravdy domluvili ??? Nééé to byl for já sem si na všechno vzpoměl =).Ty doopravdy dáváš lidem hodně + a pochybuji že bysis to ze všemi domluvila ..Každý není dokonalí příště než něco udělám budu přemýšlet =) |

PS. čo je také zlé v tom príspevku napísané?!? To že sa mi páčia jeho komenty? Ooo ohromujúce! |

OMG FILIPKAM o čo ti ide? Ked som ti minule dala neviem kolko plusov tka si ani necekol! A tiež to bolo behom jednej minúty. Tie komentáre s ami páčili...to som mu napísala aj na chate... OMG načo by mi bolo ho plusovať ked ho nai poriadne nepoznám a ani sem už tak často nechodím... OMG aký multák? Si pripečený alebo čo? A čo že sú behom minúty?!? Natom nieje nič zlé... a čo že plusujem? Tak sa mi jeho komenty páčia... sú dlhé a pri niektorých nai nemá plus . Zlé by to bolo vtedy keby sme sa dohodli že ho oplusujem abo mi ma o to požiadal..abo by to bolo vzájomné plusovanie abo mulťák . Na tomto nieje nič zlé ... podla mna nemá zlé komenty akurát to že ich nezvýraznuje ale to je jeho vec... má okolo 60komentov... a nepoviem kebyže mu ich vsetky abo polovicu oplusujem..ae takto . AK ste si nevšimli... tak plusujem podla dnes komentov...a ked vydim ze dotycny ma dobry koment sa mrknem na ostatne jeho komenty... niekedy ich nai nemusím čítať..stačí sa pozrieť na zloženie,zbýraznenie,dlžku atd... to mi clekom stačí . Ked ste taký sebecký a žiarlivý tak mi kludne strhnite kolko chcete kreditov... |
http://pictureup.cz/picture/verejny/827827supergames.jpg u příspěvku 601..Ale pochybuji že stihla přečíst jeho komenty za 1 minutu.Některé komentáře nejsou ubec kvalitní je tam jenom plusy mínusy závěr |
V tomhle hraje zase zásadní roli chat (to s tim Slipknotem A mhajou) a jak Mhaja plusouje to neni kolem minuty. |
To pluskování co dává Mhaja je opravdu velice podezdřelé!Každý + je kolem 1 minuty. že by multík? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6162 sekund |