Presne, ako povedal Vamaka: "Může se kolik chce omg, lidi, tady zas někdo roztrousil fámy a teď se člověk bojí dát plus, aby neskončil na bonzu. Když si to navtájem nedomluvíte a nemáte mulťák a líbí se vám komenty toho druhého, tak si plusujte třeba do haleluja! ;D" |

A mimochodom... kde je písané v pravidlách že nemôžem plusovať?!?Ak máte problém zo zrakom tak chodte k očnému. |

Fir,FILIPKAM - O čo vám ide? plusujem takto vždycky OMG... už som to vysvetlila . Njn ale niekto to asi nemá v hlave pokope... |
Včera jsem se díval na supergam.Že by tady někdo znás byl on ? ,ale jestli má schopnost rychle číst tak to nevím |
vladik: Opravdu? A jak stihla přečíst třeba 4 komentáře za 1 minutu? |

Filipkam- Tak nabudúce zváž čo dáš na BONZ . Ano ja dávam plusy veľa lľudom...a z toho niektorých vôbec nepoznám kedže všetci niesú tak aktívny... a ja tu už tak často nechodím kedže som za PC len večer... a je hovadina aby som sa s tolkými ludmi dohodla na plusovaní . A zvlášť prípad Slipknot...bolo dosť hodín ..bolo už neskoro takže dohodovať sa s ním v takú dobu a pritom ho nai nepoznám... eh blbosť... a čo sa týka dlžky komentárov to bolo myslené tak že som mu nedala + keby mal komenty typu : good hra, celé som to prešiel, blbosť atd... a bol to len príklad... pozerám na dlžku ale hlavne nato z čoho sa koment skladá atd... takže nabudúce si over fakty a potom konaj . |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3365 sekund |