Vamaka nekonči .Nemusíš tu být 24 hodin denně stačí jen pár minut denně není to sice moc, ale stačí to ..Důležítá jsi jak řekl fir jsi jeden ze 3 moderátorů.Já osobně si o tobě myslím jen to nejlepší.Pomohls mi k profi já si tě vážím nevím jak vy ostatní, ale já ano.Doufám že si to rozmyslíš . |
Důležitá?! Seš jeden ze 3 moderátorů.
Oblíbená?! Já proti tobě nic nemám.. Takže jak to mám brát? Jako, že odcházíš?! |
Zdravím, pár dní jsem tu nebyl. Né že bych byl fuč a škola první týden časově nic nestojí, prostě a jednoduše tu není jediná věc, která by mě u SG držela, spíše naopak. Nejsem žádná důležitá nebo oblíbená osobnost, tož nemám zapotřebí tady psát slohovku, co mě vedlo k tomuto rozhodnutí ;D Zároveň si nepotřebuju "zítra vyzvednout poštu" aneb nenápadný důvod jak sem nakouknout, jestli tady brečíte nebo vypukla veselka, což většina "odešlých" dělala ;D Počítačová zábava už mě zdaleka neláká. Jediné co si na PC ještě zahraju je CS =) Tak se mějte, zdar =) |
Kuba> Neměla, ale díky ) Jinak napiš nějakou slohovku co jsi všechno dělal, prosím jsem zvědavá |
Vítej zpět! =) Mimochodem, to s tím Egypťanem, velbloudama a mamkou - Fakt? A já mám taky rozvrh dost nabitý... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2694 sekund |