Zapomenuté heslo

Nepřítomnost

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
276.
k.ik.a. [VIP člen]
18:35 | 1.srpna 2011
Bude tu Nanci, navíc já se tu možná občas objevím ;P
275.
k.ik.a. [VIP člen]
11:48 | 1.srpna 2011
Jedu na týden na chatu, tak se tu mějte =)
274.
Martin [Admin]
0:39 | 28.července 2011
Suzuzi > Tak si to tam užij a dávej bacha na žraloky
273.
16:30 | 27.července 2011
Tak, já tuto neděli odjíždím do Prahy a následně letím na 8 dní do Egypta, tak se tu mějte.
V hotelu kde budeme je Wi-fi a internetový koutek, ale nevím jistě jestli s sebou vezmeme notebook a i kdybychom ho vzali, budu hlavně plavat v moři a smlouvat o cenách zboží takže tu stejně nebudu =). Třeba se sem zaskočím podívat a povím jaké to tam je. Adios.
272.
Vojife [VIP člen]
10:58 | 16.července 2011
Sice se tu stejně poslední dobou bohužel moc neobjevuji, takže to nebude až takový rozdíl, ale zítra jedu na tři týdny do Anglie. Bude tam sice v rodině počítač, ale stejně na něj asi chodit nebudu...
271.
19:18 | 21.června 2011
Takžé já chcí ohlásit svou budoucí nepřítomnost týkající se prázdnin.
Hned první týden jedu na Mezinárodní tábor, nevím jestli tam bude internet, spíš ne, takže se sem asi nedostanu, nebo jen zřídkakdy.
Pak pojedem někdy na dovolenou, budu chodit ven s kamarády a nasadím takový "prázdninový režim".
To by mělo znamenat, že tu budu po večerech, teda spíš v noci a pak kolem 10 ráno a poté půjdu pryč.
Samozřejmě se to bude měnit, někdy tu nebudu týden, někdy tu budu furt a podobně.
Jen abyste s mou částečnou absencí počítali ;P.
270.
7:45 | 1.března 2011
omg ja nejel do skoli ... ja jel na hory ... jsem zjistil az ted
269.
7:30 | 1.března 2011
A teď chci tentokrát předem ohlásit svou nepřítomnost . Zřejmě tu moc nebudu tenhle týden, protože si balím na hory a ještě dokupuji věci, které mi chybí a další týden tu taky nebudu, protože jedu na hory. Tenhle týden je šance, že se na nějakou tu hodinku na net dostanu, ale tam na horách je internet jenom na vedlejší budově, kam bych asi neměla moc chodit a navíc na to nebude moc čas, takže mě tu taky moc nečekejte . Tak se loučím, Suzuzi
268.
15:06 | 24.února 2011
Já se chci moc a moc omluvit za svou nepřítomnost.. (přeci jen radši pozdě než nikdy ) .. nebyla jsem tu totiž od pátku ( až do dneška.. (jen na malý skok včera), z důvodů:

1) Od pátka do neděle jsem byla u kamarádčiny babičky, která ačkoliv je jakousi "moderní babičkou" tak neměla k dispozici internet, čili jsem se sem nemohla dostat .

2) V pondělí jsem si byla na 4 hodiny zacvičit do Fight Clubu u nás v Budějovicích a byla jsem tak vyčerpaná že jsem málem usnula v autobuse, nebýt kamaráda, který mě držel vzhůru

3) V úterý jsem byla hned ráno u doktora na dvouleté prohlídce a očkoval mě na tetanus (ještě teď mě bolí zadek ) a mě to nějak nesedlo a dostala jsem horečky, bylo mi hodně nevolno, bolela mě hlava a proto jsem až dodneška ležela v posteli.. a dokonce v ní ležím ještě teď, akorát mi už taťka povolil notebook (slíbila jsem mu že mu ho nepozvracím )

No.. tak jen abyste mě pochopili, proč jsem tu nebyla.. doufam že se vám stejskalo
267.
10:16 | 16.ledna 2011
305.vojife to je štestí jakousi ženu tam napadl žralok bělavý a jsou tam už tři úmrtí
Zobrazeno 21-30 z 296 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
7
Profily
9
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Srpen 2026
PoÚtStČtSoNe
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.3323 sekund