Jenom se chci zeptat: K čemu je dobrý být VIP člen nebo profi hráč? |
Striker> hele, každej vý jak si to myslel, ale nechci zase zlomit tu "tyčku" nehádek mezi námi, protože jsme se taky neměli přímo v "kamarádstvý" no, ale, měl bych výčitky no, ale to už je jedno |
rara01>Striker> Jako, cože? Strikere, teď pomysli, že ii TY jsi byl "normální" user
Ehmm myslímm že bych to měl uvést na pravou míru =),protože tady vznikají nedorozumnění.Tím normálním userem jsem nemněl na mysli jen "černé" usery,ale taky zelené a hnědé.Takže jsem v žádném případě nechtěl urazit lidi bez funkce,myslel jsem to všeobecně na hráče kteří jsou v nižšším žebříčku potravního řetězce než Moderátoři a Admin
Snad si nemyslíte že bych útočil na "nebarevné" vždyť jsem se jich věčně zastával... |
Já vím, ano, Moderátoři se chovají jinak, ale, tak, sou to rozumnější lidé, kteří si vzali skušenosti od ostatních, což "černí" zase skušenosti nemají, protože píšou příspěvky rychle, nepřečtou si to atd. ano, v tom máš pravdu, ale pořád je to člověk, třeba na PC neumí pořádně psát, ale zase umí krásně psát v realitě |
radku musím v jednom s tebou nesouhlasit a to vtom ž ese nechovají jako moderátoři.nevíš neviděl jsi všechny.někteří lidi se snaží být to a tou funkcí jiní se podívají a uvidí :jak se stát tím a tím.takže je to i nespravedlivé. |
Striker> Jako, cože? Strikere, teď pomysli, že ii TY jsi byl "normální" user, a kdybych to napsal já, taky by tě to urazilo, useři jsou taky lidi jako my, nejsou monstra nebo ufoni (nic ve zlém) jsou lidi jako mi, akorát se nechovají tak dobře, jako my, trochu jsme se zachovali, a máme funkci, ale teřba na jiné stránce zase oni mohou být lepší než mi, nemůžeš to takle posuzovat, já mám taky někdy nápad, a co, taky se toho Martin nevšímá, třeba ho to nezajímá ale takle to brát je prostě blbí. |
každý má šanci na profi ale už to je lehčí když se ta funkce zavedla přál jsme si at jsem profi ale ted to padlo takže j eto jako nornální funkce takže žádná. |
Jakub07>ano u tebe třeba jo,ale sám přece moc dobřé víš že se sbad vživotě nestalo že by někdy Martin udělal něco co je chtěl user,je to sice smutné ale je to tak,nikdy sem si nevšiml nebo možná jen zřítka že by martin reágoval na jaký koli nápad v tématu "Nové nápady",nebo když useři udělali několikrát anketu ať se týkala,názoru na to kdo má být profi V.I.P,nebo Moderátor.Nevím jestli to dělá schválně aby tím ukázal že je "něco víc než my" (ale to si nemyslím,protože by tu stránku jinak ani neudělal),nebo jesli je to z nedostatku času,ale každopádně je to tak však i já jsem toho důkazem,kdyby nebylo jisté osoby taky bych nebyl kde jsem,ty víš o čem mluvím =) |
samson> ja nevím po velice nevydařeném startu,si už "Znormálnil",takže bych tě i doporučil,ale slovo ostatních userů nemá žádnou váhu,slovo moderátora už jo,ale o všem nakonec rozhodne Martin,ale myslím že získání V.I.P by mnělo zůstat náročné,ať mají lidi motivaci.Nároky na profi už naprosto padli takže já už Profi hráče ani neberu jako funkci,dříve když ses koukl na profi hráče tak sis řekl že je dobrej ale de't když už má profi i člověk co tady je 5 dní a napsal hrstku komentářů u kterých je +1,tak to už to pak může získat fakt každý.Ale je to hrozně nespravedlivé,když se nad tím zamyslíte tak je hrozně nefér že když tady je někdo třeba půl roku zapojuje se do diskuzí na fóru atd. a nemá funkci,a pak se podívá na nějakého nováčka co se náhodou trefil pár přízpěvkama do noty hráčům a ti mu dali plus,tak bych byl zklamaný a znechutilo by mně to a nemněl bych chuť se o něco dále snažit... |
otázka pro vás: koho by jste volili na profi nebo na vip nebo na moderátora? anketa končí 25.4.09 |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4278 sekund |