Nechte toho už! Už jste s tím fakt trapný, říkejte si to v duchu, ale nespamujte to tady pořád, až to bude tak to bude, prostě to bude, ale nemusíte pořád já se těšim, třeba to nebude, třeba kvůli tomu že pořád spamujete to nebude, mě už to fakt leze na nervi. |
JJ Martine nakopni to už ,nemůžu se dočkat zase něco novího tu přibude |
rara01> já už bych to neřešil, já ti ten obrázek klidně udělam a uploaduju, takže problém vyřešen, ty mi jen řekneš, co a jak |
OMG,mě se rodiče o comp nestaraj tak mam výhodu a mam problem ![]() ![]() já stratil muj nej obrazek ![]() ![]() |
Ale neříkám že je to dobře .Na druhou stranu je to smutné,ale je totak.Pamatuju si jak mi bylo nějak 10 tak mamka mi něco řekla a já jsem mněl úplně respekt a bál jsem se to udělat i když to byla nějaká kravina.Ale ve 14 už jsem to těžce neřešil.Prostě v pubertě se člověk úplně mnění... |
Ale dyť to je blbost z obrázku je fyzicky nemožné chitit vyra...A neříkej mi jakube že jsi takový slušňák že by si poslechnul mamku když by ti zakázala stáhnout si obrázek |
tak by nylo nejlepší asi tabulka se slovem procházet na to by se kliklo a vybrali byste si fotku vašeho obličeje |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6512 sekund |