jo tak na tohle jsem nemyslel asi máš pravdu že by to bylo komplikované. Y: |
Ale uniká mi co řešíte...Snad jeden obrázek má 50kb to ho nemůžete stáhnout a pak uploadnout?Celé vám to zabere ani ne 2 minuty.A taky by se s tím musel Martin musel bavit dlouho.. |
Martin> Achjo =( a nemohlo by se to udělat jak říká Jakub? Nebo že by se udělalo ještě jedno okno a tam by se dávala adresa a z toho by se udělal obrázek |
Obrázky budou pro všechny (žádná diskriminace), ale pro upload obrázku budete muset mít na účtu např. 2000 kreditů, aby si sem nemohli nahrát obrázek nově registrovaní členové (právě kvůli nevhodným nebo erotickým obrázkům).
Shrnu to: Upload obrázku bude zadarmo, ale budete muset mít na účtu +2000 kreditů. Erotické obrázky budou trestány zabavením všech kreditů !!! (a obrázek bude samozřejmě smazán) Nevhodné obrázky butou trestány zabavením např. -1000 kreditů !!! (a obrázek bude samozřejmě smazán) Obrázek bude muset být pouze ve formátu JPG. GIFi nebudou povoleny, protože GIFi mohou být animované a to nechceme. Obrázek musí mít rozměr 60 x 70 px (šířka X výška). Datová velikost obrázku nesmí přesáhnout 50 kB (obrázek velikosti 60x70px má průměrně asi 10 až 20kB, takže to je dostačující). |
samson>Samson co pořád blbneš,nejdřív založíš nekonečný příběh tak zvaně "pro barevné" teď zas chceš aby mněli ikonu jen ti z funkcí,to se dá přirovnat k rasismu....Myslím že spoustu lidí bez funkce má více rozumu než ty...Když někdo nemá funkci tak to neznamená že je hloupí,ale že je tu jen krátce a nebo nemá tolik času,aby mohl být tak aktivní aby nějakou funkci získal... Vypadá to jako by si se vychloubal: Čumte lidi já jsem profi hráč a vy ne!..... Jak trapné... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4146 sekund |