Jak už jsem několikrát říkal, funkce nejsou pouze o tom, kolik tady toho děláte, ale hlavně o důvěře ... Pokud je Martinova spřízněná duše, vůbec bych se nedivil, kdyby jí rovnou dal funkci moderátorky nebo VIP. Protože v tom případě tady důvěra byla už předtím, než na SG vůbec přišla. |
roman11> já vím ale stejně...já si myslím že je to nějaká Martinova spřízněná duše ...Mně to nevadí,štvalo by mně to kdybych funkci neměl,a viděl bych že sotva tu někdo strčil nos tak už je Profi |
Striker> Taky jsem koukal nějak takhle "(O.o)" ale myslím, že Martin ví co dělá |
Hele chtěl jsem se zeptat.Hráč(ka) sisink@ tu není ani 14 dní a už je profi hráč,tím nijak neprojevuju závist,ale není to náho dou nějaký projev protekce? |
Suzuzi>? cože vždyť to je vžité,odjakživa se ríká banu banán xD.To slyšíš poprvé? |
rara01> na druhou stranu má pravdu. Striker>no říkat tomu banán by mě fakt nenapadlo xDD |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6491 sekund |