Kdo pomlouvá kritizuje moderátory nebo profi hráče se někdy nemůže stát profi hráčem ani moderátorem to si pomatujte! |
roman11> je to sice tvůj názor,ale musím říct že si nevděčný jak prase.a navíc si nepochopil funkci moderátorů,bez nich by Martin mohl rovnou hodit stránku Supergames do koše protože pochybuju že by to Martin zvládal.Sice jejich práci název Moderátor moc nevystihuje,ale jak bys je chtěl pojmenovat… mazači nesmyslných příspěvků? A V.I.P je tu jako zpestření pro hráče,když někdo dostane hodnost V.I.P tak si třeba uvědomí že někdy spamoval nebo psal nějaké kraviny,a tak to přestane dělat ze strachu z degradace,takže všechno tady má svůj smysl… |
ale stejně nevím na co si tu hraje martin(promin ale musím to napsat ) s tím že máme moderátory.což ve smyslu znaméná že něco uvádí(třeba star dance) vip člen:to ve smyslu znaméná velmi cená osoba.a profi hráč:ten se tu hodil a admin:ten tu je taky dobrej koho jsem urazil napište my do pošty. |
Připadá mi rozumnější,než člověk co už profi hráč je třeba samson mi připadá že diskriminuje lidi co funkci nemají.. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3263 sekund |