Jakub07>Ano má opravdu dobré komentáře,ale kdyby Martin třeba počkal těch 14 dní aby už neměla tu hvězdičku,tak by se vyhnul těm řečím |
samson>S tím zas až tak nesouhlasím,kdyby mněl profi každý za jakou koliv maličkost,tak by mněl potom funkci každý,a hráči by ztratili určitou motivaci chovat se slušně,nespamova,psát smyslné komentáře a podobně.Ale když jsou určité podmínky pro získání funkce tak se je každý snaží podvědomně dodržovat.. |
Ještě že tu někteří lidi nebyli, když jsem se stal moderátorem A že tu nebylo fórum, kde by se to rozmázlo - čím jsem si to zasloužil a tak |
Gunrap> Ten dostal VIP za to, že byl rozumnej. Teda, někdy už nebyl, ale to už byl VIP, ale já toho nechám, nic mi do toho není no =/. |
Martin> co? pár dní? Já myslel že tu je aspoň měsíc, ale pár dní? Komentářů má 16, co to je za počet? |
sisink@ znám od té doby co přišla na SG, což je pár dní, četl jsem si její komentáře a připadala mi jako dobrá adeptka na Profi hráče |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6137 sekund |