Tak to si Martine už děláš srandu, Dzina? Přečetl si tady, jak se stát profi, dělal to a dostal se na profi? Cože? Sou tady lepší lidi než on, zaregistroval se tady nevim kdyb, není tady ani 14 dní, já myslel, že si profi udělal proto, že ten člověk je tady dlouho, že si SGčka váží, a že má hodně tipů, né 18 komentářů, jako tohle už je trochu moc, nemyslíš, tohle už je docela na ic to profi, pravidla teda byly tvrdší když si to udělal, nemyslíš?! |
Co ty se divíš já se divil ty se se mi divil tak ted si mně fakt dostala-Ale máš pravdu na superrgames se s tebou nevídám........ |
adame adame, to je vidět, že mě neznáš, já vymyslím i to, co se vymyslet nedá, takže ty se mi divíš, že já se ti divil, že ty si se mi divil? |
Lol lol to máte asi pravdu lol jeehehe muehehe jéžišchi to bych nevymyslel raro ... |
LOL adame jestli si to ten theto přečetl tak jsi mu asi zkazil radost xD |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4829 sekund |