Dobrý kandidát je Canib@LCol2pS3. Sice má málo komentářů, ale zato dobré komentáře a má skoro u všech plus. Rozhodně bych ho doporučil! |
Jo přesně taký kandidát si ty Lukáši podle mě. Díky za tip. |
Já bych dal profi hráčem Elektra120. Je to skoro pořád a komentáře taky nemá špatné, chová se slušně a nespamuje. Podle mě dobrý kandidát. |
Možná jo,docela mně to baví,tak se budu snažit takhle pokračovat.Ale jen je trošku škoda že je tu málo novích her,tím pádem málo komentářů.A dělat komentáře ke straým hrám nemá cenu,protože už to nikdo nečte. |
Canib@LCol2pS3: Když budeš takhle pokračovat tak určitě budeš někdy taky Profi =) |
Jo nemáš zač,já se snažím psát dlouhé komentáře,a mám docela plusy,a ani jeden mínus,se až divím. |
Canib@LCol2pS3: Já vím že mám krátke komentáře a taky málo rad. Já spíš píšu plusy a mínusy takže tak. A děkuji ti za nominaci =). |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2849 sekund |