Nevím, prostě jak jsi mluvil o Profi, tak jsem si na to vzpomněl =) Promin |
Jakube, pamatuješ? Jakub07:Já určitě moderátorem nebudu: 1) Už máme tři, to stačí. 2) Mě stačí VIP členství a ani v to jsem moc nedoufal. 3) Všichni 3 jsou dobří moderátoři a já bych určitě nebyl dobrý tak jako oni. 4) To by mě musel jmenovat Martin a navíc to je moc velká zodpovědnost. |
Já si osobně myslím že když už je někdo profi tak by se měla aji tak chovat protože někteří se stanou profi a pak už nepřidávají komen. atd. prostě by se měl v tom fakt udělat vetší pořádek. Souhlasím s rara01, roman11 Striker. |
martine:rodinka hnědých se nám docela hodně rozrostla ,ale když myslíš že je to tak dobře tak dělej po svém přečti si apon pár komentářů předemnou.některé to tada už štve a mě docela začíná.jak se rozrostlo profi začínají se tad y hosi a děvčata hádat.je to jako kdybysi vzal dítěti lízátko co by asi mimino začalo dělat???to mi všichni víme, to je jak z profi hráčemi. aspon si martine přečti komentář 159 .díky roman11 |
Začíná to tad prostě upadat, někdo se zaregistruje, přečte si několik příspěvků jak se stát profik, udělá si pár tipů, odešle, a he hurá, a má profi, tohle y už pomalu dokázalo i mimino! |
Je to protě nefér!Spamatuj se Martine!většina profi co sou už dlouho tak museli napsat 200 komentů do fóra hafo tipů ke hrám atd.Teď tu nějakej šaek napíše 5 komentů druhej šašek mu dá + a my se máme posadit na prdel?Naprosto nespravedlivé!Podle mně v tom budou nějaké čachry. |
Omg tahle stránka upadá Dzin je tu chvliku a je profi omg.zachvíli se to bude aktivovat automaticky po registraci,tady už stačí napsat 5 komentů a je profi,to je nefér vůči těm co si profi museli zasloužit v minulosti a mnohem náročněji. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4115 sekund |