Canib@LCol2pS3 ---> podla mna to nie je uplne lahke stat sa profi hracom ... ja som si radsej pockal .. az potom som poziadal admina o to. On mi napizal ze nie je problem .. ale trvalo mi to asi mesiac .. nvm .. mozno menej |
Elektro120>má dobré komentáře (podle mně),ale možná trochu krátké,a málo rad.Já vím že jsme ten poslední kdo tu má co mluvit,ale je to můůj názor =).Ale myslím že by sis profi zasloužil. |
rara01>To se mi nezdá že by to bylo až tak snadný,ale jestli je to tak,je to špatné.já bych chtěl profi hráče,ale zároveň bych se o to chtěl "poprat",nějak si to zasloužit.Když by mi to dali za nějaké 2 komentáře,to by mně ani moc nepotěšilo..já se snažím psát dlouhé komentáře s tipama,ale nevím jak si vedu =) |
Jj, taky pro lukas.k máte pravdu zaslouží si to, ale i Elektro by byl dobrej profi =) |
A nebo bych dal profi hráče samsona, ten si to určitě zaslouží to byl vtip |
Ja bych dal profi hráče Lukas.k určitě si to zasloužil! |
samsone ale tys to udělal tak že když se na to klikne tak se tam objeví profil adama1998 |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.7533 sekund |