Podle mě tadydleti Bacha dlouhej seznam 1.:Canib@LCol2pS3-Dluhý komentíře,ví hodně o metalu,hodě komentářů,prostě adept na profi hráče,hodně se zapojuje ve fóru,jeho koemntáře se dají číst 2. DAX-CZ-Přece krátký komentáře,hodně se zapojuje ve fóru,jeho komentáře se dají číst,adept na profi 3.Elektro120-Super adept na profi hráče,jeho koemntáře se dají číst,je často online,má hodně plusů,píše často komentáře 4.Fir36e-Krátce registrovaný,hodně se zapojuje ve fóru a je starší,rozhodně by to tu uhlídal 5..forget-To samí jako Fir36,hodí se na hlídání fóra |
lukas.k> To silně pochybuju. Mám miniaturní komentaře, skoro žádné triky, rady,jen párkrát plusy a mínusy a to je vše. |
Další adept na profi hráče je podle mě DAX-CZ.Má dobré komentáře, hodně plusů, zapojuje se do fóra. Podle mě dobrý adept. |
protože mu furt dávali mínus,tak požádal o to aby mu funkci vzali |
Elektro120,for-get,Canib@lCol2pS3,Honza h(nebo ten už je?)ale tyhle 4 |
JJ,Canib@LCol2pS3 je dobrý a možná to dotáhne i na VIP člena (já mmyslím ) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6905 sekund |