Hele, mě napadlo (normálně bych to nepsal, ale teď když Martin rozdává PH ve velkém... Podle mě, když už dostali profi hráčství lidi jako Daisuke, kubisten, Mhaja apod., taky by si ho možná zasloužil taky masaha. Nemá špatné komenty, účastní se na fóru, má inteligentní příspěvky jako správný člen SG... |
Koukni se do FAQ - sám sem to tam psal ! Dej - hledej téma - zadej. ,,FAQ". A tam to máš. |
Jakub> jen to ne ! To by tu bylo spamů až za hlavu... Předešlo by se sběračům kreditu, ale zase by se tu ze 75% lidí stali spameři ! |
Ale možná by se to až moc zredukovalo xD Já taky poslední dombou napíšu jen občas a spíš jsem na fóru. A navíc by se přeplnily hry komentářema... |
Vojife - když si nepřítomný týden, kredity se ti jen přičítají, dohromady se ti přičte 250 kr., když si nepřítomný 2 týdny, tak se nestane s tvými kredity nic ( první týden se přičítají, druhý odčítají) a většina táborů, dovolených atp. nebývá delší... |
No, chápu, ta nepřítomnost je zlá xD. Možná by se hodilo jí prodloužit, někdy se z a to nemůže. |
Podle mně ne. Například Jakub má méně kreditů (bez urážky ) kreditů než Elektro a je o dva stupně výš. (Neříkám to proto, že bych chtěl do Jakuba "kérovat", jenom prostě odpovídám s příkladem xD) Jo a mimochodem: děkuji za gratulace. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.7136 sekund |