Ukrut> Ale taky se každej registroval jinak Mě už je to jedno, jeden profi sem druhý tam, stejnak jich je už moc... |
kika > Ano, profi už je dá se říci "funkce na rozhazování" ale! Mhaja má asi o 200 příspěvků ve fóru více. (Stejně mi řekněte kde to berou...) Jak už jsem řekl více se do toho vrtat nebudu, pokud se má masaha stát profi ať se stane. |
Tak porovnejte komentáře masahy a Mhajy, když je Mhaja profi, proč by neměl být masaha? Stejnak jich je moc! A dost si jich to ani nezaslouží a to ani já si ho nezasloužím. Prostě podle mého názoru, profi už ztrácí svůj dřívejší smysl. |
Vojife > Na co to koukám? Teď jsem si uvědomil, že se hádáme kvůli úplným pitomostem. Jestli se má Masaha profi stát tak se stane. A víc do toho šťourat nebudu, nemá to smysl když mi profi nerozdáváme. |
Ale (nic proti kubistenovi), by si to podle mě masaha zasloužil víc. |
Vojife > Ale, ale... Masaha má dobré komentáře?... Ale s těmi příspěvky ve fóru bych, ale souhlasil. |
Jej...Vy se máte ...Každý něco.Profi,V.I.P,moderátor xDD |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2583 sekund |