Vojife > Myslím, že ne. S Martinem jsem si na tento náhlý *BOOM* v profi hráčích psal... odpověděl jednoduše: Prostě si to zaslouží. |
Připadá mi to, že po tom, co jsem ho dostal já, tak se najednou dostává pořád. nesouvisí to? |
Vamaka>Já už jsem tu 3 roky...Profi mám dlouho .. takže proč bych si ho taky nezasloužil ? |
Pravda, "profi hráčem" se už fakt hodně plýtvá a je to celkem nefér vůči těm co se dny a noci potili, aby si ho zasloužili...... K.ik.a.: Naopak, myslím, že jsi jedna z těch co si ho OPRAVDU zaslouží Masaha: To je pěkný, že by ti to dělalo radost, ale to ostatně dalším pár tisícům hráčů taky a kvůli tomu se profi neuděluje. Aspoň zatím ne.... |
suzuzi,kika:jaký chudák já měl ve škole učitelce,,čus mambo´´ XD |
masaha > To by se asi líbilo každému, ale ne každý na to má. Ale, myslím, že kdyby si trochu mákl tak na to máš. Ale samozřejmě, že je vše na Martinovi a ten udělá jak si usmyslí. |
no,když bych byl profi tak by mi to zdělalo radost,protože bych se s vámi chtěl podělit o sbirkh svých fotografii z rally her,ale jinak nejsem blázen v tomhle smyslu já chci být profi,já chci být profi,ale líbilo by se mi to velice |
Ukrute> nečetl si SG skype Chat?? xD Měl to za úkol ve flašce chudák xD |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3048 sekund |