A vydíte to? Další profi hráč je za chvíli tu! To už je vážně na nic! |
No, to je pravda. A stačí Ti jen začít používat HTML kódy... Funkce "Profi hráč" ztratila význam. I když si myslím, že by to mělo tak být, protože aspoň jedna Funkce má být dostupná normálním hráčům. |
to jo no z profi hráčema se to už přehnalo a dost z toho už jich je i neaktivních já bych taky docela rád dostal profi hráče vždyt sem tu už rok a pár měsíců a sem aktivní podle mně bych si ho docela zasloužil PS... ještě lepší by bilo VIP členství |
No já vím. ale nejsem tady jenom já. Já jsem dala příklad |
No, taky si myslím, že jich je moc. Ale nic proti tobě, ale když chceš neznamená, že si to zasloužíš |
No hele mě přijde divný že je tu tolik profi hráčů kteří sem třeba už vůbec nechodí a pak jich je tu moc a ostatní (jako třeba já ) by taky chtěli být profi hráči ale prostě je jich tady moc. |
Já už jsem Martinovi poslal zprávu s návrhem, že kdyby mu někdo někoho navrhl do pošty, nejdřív by to sem napsal a pak by se o tom diskutovalo. Taky jsem napsal další věci jako "Komentáře označené jako SPAM" a ta "šlamastika s HTML na červenou" (V jedné zprávě samozřejmě) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4432 sekund |