Ale vždyť já už to poslal (asi před měsícem ) A teď mi přišla odpověď. Jinak bych nepsal "Martinova odpověď". |
no já nevim, Martinovi to zkusit poslat můžeš... Ale myslim si že nebude souhlasit |
To by se právě nemělo. A výsledek by možná nebyl o tolik lepší, ale horší podle mě určitě ne! =) |
ale kdyby o tom hlasovali všichni, tak by se hrálo na ty kamarády a nekamarády a výsledek by nakonec byl ještě horší... |
njn, někdy by se ti profi měli přetřídit podle toho co si psal ty do tý zprávy Martinovi... |
CounterStrike je profi hráč?? Gratuluji... =) (Už to vážně upadá... ) |
Přišla mi odpověď na mou zprávu pro Martina.
Moje část zprávy: Začalo se dít to, že najednou se stane někdo profi-hráčem a přitom jsou lidé, kteří si to zaslouží víc. Nejspíš je to tím, že Ti toho dotyčného někdo v poště doporučí. Ale ostatní mají třeba jiný názor. Pokud by Ti to nevadilo, navrhuji, abys před tím, než mu profi-hráče aktivuješ napsal do tématu "Profi hráči SuperGames - http://www.supergames.cz/forum_read.php?id_topic=499adab4d2e18 a tam by se diskutovalo o tom, jestli si dotyčný Profi zaslouží. Děkuji. =) Martinova odpověď: To je velmi dobrý nápad Můžete tam projednávat, kdo by měl být a kdo by neměl být Profi hráčem.
Pak by mi vysledet vašeho jednání mohli zaslat někdo z moderátorů nebo VIP členů do pošty Nikdo jiný... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.7562 sekund |