Já vím, STAHUJI NÁVRH, protože jsem si přečetl bonz fórum a zjistil jsem, že ty plusy jsou na AVATAR. Dneska se kvůli AVATARu na Supergames.cz udělá i něco, za co se klidně můžou strhnout kredity... Masaha by byl dobrý profi, ale ty komentáře jsou jen plusy a mínusy. (Nebo se změnily?) No což, necháme se překvapit, co Martin vymyslí. |

Jj ja som za ako aby bol masaha profi ten by si to zaslúžil fakt . |
Ukrut > No, nevím. Komentáře má dobré, ale chtěl plusy jen kvůli tomu, aby mohl mít avatar. Podle mě si to zaslouží asi jako Luboš (nic proti). To už bych spíš dal Masahu, kterého jsem už dřív navrhoval. |

Samo a profi? NIč proti nemu nemám je fajn dobre sa s ním kecá ale predsa len by mal zlepšiť tie komenty a tak.To by mohla dostať profi kludne aj Fren tá by si ho zaslúžila aj viac . |
Mám další nápad na profiho... Sice je tu pár dní, ale v součesné úrovni profiho... http://www.supergames.cz/user.php?n=24566 |
Adam > Zrovna smazal témata... To ne. Spíš bych mazal příspěvky s požadavky o vyšší hodnost. |
Že všichni řešíte o funkcích,já bych smazal všechny témata týkajíčí se profi..Potom už se tu jen každý snaží,aby měl vyšší funkci..A nevynechávejme profi hráče,kteří chtějí bejt VIP.Viďte?? |
Jakube, (Vím, že jsem Offtopic.) A vracíš kredity, kterým si smazal tento komentář? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3719 sekund |