Já bych zvolil hráče filipko1807 profi. Proč? Snaží se psát kvalitní komentáře a v poslední době tu je málo profi hráčů které píšou komentáře.Vím že píše někdy takové špatné komentáře, ale profi si zaslouží. Nebo navrhuji dát mu čas pár dní aby napsal nějaké dobré komenty, protože některé z jeho komentářů nejsou tak kvalitní .. |
Tak mě ty gratulace posílejte do pošty,at to tu zbytecně nezavazí a at tu nezabíráme místo ju? |
ahojte! díky moc za gratulaci moc si vás vážím! děkuji a slibuju že budou kvalitní komenty nadále a i návody ty budou také totéž tipi a triky |

CONGRATULATION Slipknot :-*.... Zaslúžil si si miesto profiho... Tak aj nadalej ti prajem veľa štastia v písaní komentov a aby sa ti aj nadalej darilo :-*... |
Podle mě by byl dobrý profi hráč Slipknot. Má 64 komentářů a docela slušný! |
Já si myslim že by mohl být dobrým profi hráče. lukas.k má docela dobré komentáře,ale on napíše jeden kvalitní a pak jeden a více špatných komentářů.Navrhoval bych tak pár dní počkat např. 4 dny.Ať napíše komentáře u co nejvíce herale kvalitních! ať to martin (admin) má lehké a nemusí přemýšlet a dá ho profi. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6081 sekund |