Mnich: Drž hubu! Je ti 12! Co se do toho sereš! Nemusíš po mě hned vyjíždět. Seš sráč! |
Já stojím u Fira... Robikemu bude 15 nebo kolik, tak si musí říct, že neni malý harant, který dostává zákazy na celý rok... Dobře, máme se poslouchá, ale když není schopna si uvědomit, že už není malý, musí ji Robi pomoct sám. |
Fir > Jseš normal? Máma se má snad poslouchat omg!! Je to dospělej člověk a snad pokud budeš bydlet pod její střechou tak má snad ona nad tebou vládu! Ty tady navádíš ostatní aby se vzpuřili proti rodičůmM NEjseš normální, nejseš! Taková drzost říct mámě.. TAK HELE! Omg.. bude tu 17 a chováš se na 5 letýho fakana kterej se neumí ovládat a kvůli každý pí****** se nasere! Zapoj mozek a přemýšlej! |
robikenajs: Že se necháš takhle peskovat. Sakra bude ti 16, nebo 15. Tak řekni mámě: Tak hele, já se o sebe budu starat sám, je mi už 15 nedělej ze mě prcka!
Btw.. ani já nechci bít profi hráče. Vždyť jsou to taky lidi. |
Už som to tu raz písal ja PROFI zatial bit nechcem zatial... rok tu nebudem ... možno keď sa budem dobre učiť tak budem mať cez prazdniny dovolený PC. Ale ináč nie.Takže mne je to ZATIAĽ jedno či budem profi alebo nie .Chodiť sem nebudem takže ani písať komenty . |
Jo, robikenajs je u mě naprosto jasné. Btw.. Luboš: I já občas nemám náladu psát dlouhé komentáře, se podívej. |
Já jsem to myslel trochu jinak. Reagoval jsem na Luboše, že nemá všechny komentáře dlouhé a kvalitní, tak jsem jen řekl, že já mám komentáře také jen na pár řádků a profi jsem. Vlastně jsem chtěl nějak tím říci, že nejde o délku. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2573 sekund |