Supergames.cz - Není tak známá (u nás ve třídě vím o něm pouze já) za to je, ale pro ty lidi kteří jej znají úspěšný! No.. a proč by taky ne? Dyť tu všichni (většina norm. lidí) dává pozor na: - Zprávné psaní komentářů - Spamování - Na to, co se děje na fórum - Zdali má někdo multi účt, nebo se někdo navzájem neplusuje/mínusuje. a tak dále.. Zato, například WebGames.cz - Nedávají pozor na to c se tam děje. Lidé píšou komentáře typu: Juchůůůůů (nesčetno ,,Ů" napsal sem PRVNÍ!!!!! Párkrát sem zažil i rasismus (Čech úrážel Slovensko) ! To je opravdoví hnus! Za to naopak Superhy.cz - Tam už chodí inteligentní lidé, nepíší komentáře typu: "SRANDA" a podobné hlouposti.. Ale oni píší komentář třeba o 5. řádcích. Tím pádem je soudím celkem dobře. No a ostatní weby: 1000her.cz .. a já nevím, co ještě. Ani nevím jak si vedou, protože tam já nechodím! Ale Supergames, mají IQ apoň tak 190, na 100%. Nadprůměrně inteligentní. Superhy tak 150. A Webgames?! 80-100! |
Striker: napíšu ti to bez pravopisných chyb (snad) DD No o Supergames si myslím že je to nej český server s hrama,např. webgames má možná zajízajmavjejší desing webu ale zase tam nikdo moc neřeší spamy to že si tam lidi pořád nadávají a rozhodně tam nemají tolik spestření jako tady,např. V.I.P,Kredity a podobně.Takže co jsem mněl možnost vydět tak tohle je nej stránka s hrama. snad tě to neurazilo |
No o Supergames si myslím že je to nej čezký server s hraba,např webgames má možná zajímavjejší dyzajn webu ale zase tam nikdo moc neřeší spammy to že si tam lidi furt nadávají a rozhodně tam nemají tolik spestření jako tady,např V.I.P,Kredity a podobně.Takže co sem mně možnost vydět tak tohle je nej stránka s hrama. |
ag si mylim ze jsou dobre stranky doporucil jsem je 10 lidem ale vsechny stranky maji sve mouchy ale veci sou tu skvele ale chtelo by to vice bojovich filmu jako je shock |
ja sem tady spokojený VIP,kredity, moderátoři se zapojují jako nikde jinde mohl bych pokračovat ale toho je hodně ale jako každá hra má své + a své - . Trochu mi vadí že není Martin moc online (taky nemůže dělat všechno), taky mi vadí někteří hráči kteří mluví sprostě jako by se neuměli chovat na veřejnosti takhle ničeho nedosáhnou. Inak souhlasím s některýma |
Jj, rara01, jsou malé týmy lidí, kteří tvoří hry, servery, které tyto lidi nějak podporují (krom miniclipu třeba kongregate, armor games, newgrounds a další) a pak mnoho serverů po celém světě, kde jsou ty hry ke hraní, například SuperGames, WebHry a mnoho tisíc dalších. Flashovou hru bych mohl vytvořit třeba i já, kdybych uměl flash a koupil nebo na piráta stáhl potřebný software. Kamarád například napsal jednoduchou Java hru a já aplikaci, takže to není žádná magie a nic složitého. |
ach jo... 2x čti, jednou piš! (joj, to je ale výrok, zapište ho někdo někam do pravidel ) kdo je nejvíc online != kdo je právě online (kdyby to někdo nepochopil, tak tím chci říct, že to prostě není stejné ) |
Supergames je dobrá stránka,hlavně je to tady přehledný,a dá se tu lehce zaregistrovat,i her je tu hodně velký výběr .Řekl bych,že tahle stránka je lepčí než Superhry... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4699 sekund |