Zapomenuté heslo

Co si myslíš o Supergames?

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
35.
Nirvana [VIP člen]
4:29 | 28.května 2016

Pro mě to je asi obrovská nostalgie. Rád se sem vracím i po těch letech a pořád tak nějak doufám, že se to tu zase vzchopí jedno období Martinovi nemohl vůbec v tomhle oboru konkurovat. Nejlepší stránka online her s největší komunitou. Ten kolektiv byl k nezaplacení.

34.
19:27 | 7.dubna 2016

Sem velmi rad ze je tahle stranka vytvorena lebo ma fakt bavi spoznavam sa tu.

33.
17:36 | 30.září 2015

Noo jako nevim co napsat ,, ale SuperGames je prostě to Nejj ale opravdu to nejjsuprovatější hra na světě! SuperGames je prostě nejlepší! Jsem ráda že jsem to poznala ..

 

32.
18:52 | 1.února 2015

Supergames je super stránka.

31.
11:20 | 25.ledna 2015

Supergames je naj stranka forever .

 

 

30.
Martin [Admin]
13:32 | 30.prosince 2014

Díky za tvůj příspěvek. Moc si toho vážím Moc krásně napsané...

29.
olinka [profi hráč]
21:16 | 21.prosince 2014

Páni!! Tak jsem se po x letech vrátila zpět. A to v podstatě jen jednou velkou náhodou. Jelikož jsem se ocitla na chatě a neměla co dělat, a taky protože mi přišel vcelku nedávno od Martina mail, že už jsem se dlouho neukázala, tak jsem si vzpomněla na tuhle kdysi bezvadnou stránku, kde jsem to měla moc ráda. A co že se s ní teda stalo?

Když jsem tady začínala, což už je dobrý 5 let zpátky, tak jsem na tenhle web chodila jen proto, že jsem měla dlouhou chvíli a chtěla si zahrát nějakou hru. Potom mě napadlo založit si tady profil, protože jsem taky ctěla komentovat hry a dostávat za to plusové body. Ano byla jsem vskutku ambiciózní dítě.

Tak jsem si teda profil založila a brzy přišla na relativně jednoduchý systém komentářů, který se všem líbil, včetně mě a to je shrnutí hry. Může to použít v postatě každý a kadý, kdo si na tom dá záležet a stráví u toho nějakou tu chvíli, za to určitě bude náležitě odměněn, tak jako jsem bývala já, a tak jako jsem i já odměňovala. Bodíky mi naskakovaly, já se začala zapojovat do diskuzí a přidala i pár příspěvků do fóra. Stala jsem se dokonce profi hráčem, což mi udělalo neuvěřitelnou radost a pocit zadostiučinění, že za ten kus práce, který jsem se tady snažila odváděť, a který je snad občas patrný i dnes, se mi dostalo odměny. No prostě všechno jelo jako na drátkách a já tady byla moc spokojená.

Ale jak už to tak bývá, vždycky musí v reálném životě přijít nějaké zásadní ALE. A bohužel ani tato stránka nebyla výjimkou. Hlavním důvodem proč jsem jí přestala navštěvovat byla změna designu. Není špatný, je moderní, barevně mnohem lépe zvládnutý, celkově budí mnohem lepší dojem, jenže já se v něm jaksi přestala orientovat. Celkově si na změny tohoto typu přivykám dost špatně a bohužel na tuhle jsem si nedokázala zvyknout vůbec.

A tak mě přestalo bavit sem chodit, nutno ale dodat, že to bylo podpořeno i podle mě klesající úrovní her. Upřímně, když na tu doby před těmi 5 lety vzpomínám, bylo to vážně moc fajn a je škoda vidět, jak to tady upadlo, jak koneckonců píší i jiní uživatelé. Nicméně přeji této stránce hodně zdaru, zvlášť pak Martinovi, protože si to opravdu zaslouží!

28.
Martin [Admin]
10:14 | 6.července 2014

1. Naštěstí je u her uživatelské hodnocení, takže si sami hráči můžou odlišit kvalitní hry od těch hrozných

2. Pamatovat si mě funguje bezvadně, to že s tím máš problém bude pravděpodobně tvým nastavením v internetovém prohlížeči. Pamatovat si mě funguje nebo spíš si pamatuje uživatele 14 dní a využívá k tomu soubory cookies, které se ti ukládají do počítače, takže pokud často mažeš historii internetu a všechny soubory prohlížení internetu včetně cache paměti, tak si tě SG nebude nikdy moc dlouho pamatovat.

27.
petrka [profi hráč]
14:37 | 4.července 2014

SG je dobrá stránka kde se dají najít dobré ale i totální propadáky . Ale to ani jinak nejde každému se líbí něco jiného a proto je dobré mít široký záběr.

Ale co mně velmi vadí, že pokud při přihlášení zaškrtnu "PAMATOV SI MNĚ" a potom dva dny se sem nedostanu tak mně to odhlásí, a tak se znovu přihlásit není takový problém, ALE proč to tam teda je ?

26.
samuel.f [profi hráč]
10:28 | 28.července 2012
SG je veľmi dobrá stránka. Objavil ju ako prvý na internete Nospy. Vtedy sme sa chceli registrovať, no bol tu veľmi výborný Kobyla. Vtedy nám dal ban asi na 4 účtoch, pretože sme sa registrovali na rovnakej IP. Boli tu veľmi aktívny ľudia, preto sme chceli registrovať, ale aj preto, lebo tu bolo veľa super hier a nevedeli sme ich mená, preto sme si ich chceli dať medzi obľúbené. Potom som sa registroval na inej IP, pod menom aké mám teraz. Objavil som super ľudí, super fóra, súťaže. Dostal som Profi-hráča. Dosť som sa tešil. Chodilo tu veľa ľudí, no potom to tu upadlo.
Páči sa mi veľa vecí, hlave design. Tento starý, zeleno-oranžový je veľmi pekný, žiaden fialovo-biely a pod. Veľmi pekný je design nového SuperGames.cz. Martin to spravil veľmi dobre. Najmä to, že si môžete vybrať svoju vlastnú farbu stránky. Veľmi dobré. Na Starom SG sa mi páčia aj triedenie hier, ktoré je dosť vymakané, aj keby som uvítaj aj podkategórie pri niektorých "veľkých" kategoriách.
Veľmi sa mi na SG páčia skvelé funkcie, ktoré nemá skoro žiaden web, a to Slot Machine. Veľmi dobre spracovaný. Neviem, kto by urobil lepší. Ja určite nie, preto sa mi páči aký je.
Celkovo SG hodnotím na 90%.. Tých 10% je kvôli neaktivite hráčov. Ale veľmi sa mi páči...
Zobrazeno 1-10 z 35 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
Profily
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Květen 2024
PoÚtStČtSoNe
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2024 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.2762 sekund