SuperGames je skvělá stránka na Flash hry. Ještě když jsem tady nebyl zaregistrovaný, tak jsem chodil pouze tady. Potom mi došlo, že bych se už konečně mohl zaregistrovat a psát s váma. |
Já si myslím o Supergames že to je pěkná a dobrá stránka,téměr se dá říct že je i hodně populární,je tu docela hodně lidí co jsou online každý den což je SuPeR,nemám nic proti této stránce.Mám tuto stránku rád,když třeba hledám nějakou hru kterou si nemusím stahovat tak se obrátím sem.Jsou tu převážně Nejlepší hry které jsou na internetu.Na této stránce trávím asi tak celý den a píšu komentáře k hrám které mě zaujaly i které mě naopak nezaujaly.Vážně se mi tato stránka líbí je pěkná a lehce se tady hledají hry pomocí Kategorií.Tahle stránka je vážně vymyšlená mozkem Einsteina,protože takový Design nemá skoro žádná jiná stránka která obsahuje online hry.Je to tu hodně přehledné a zábavné,je tu fórum kde si můžete něco přečíst a napsat,je tu taky Chat kde si můžete pokecat a rozebrat své problémy nebo normálně pokecat o čem koliv chcete.Je tu vážně docela dost Funkcí,ale asi nejdůležitější funkce je tady Admin,druhá nejdůležitější funkce je tady moderátor.Také tu jsou profi-hráči a VIP hráči,ale ty mají své funkce jen za svoje zásluhy či dobré chování,jinak nejsou nijak prospěšné této stránce,mimo to že můžou tuto stránku napsat na jinou stránku a nebo na svůj blog a tím rozšířit popularitu této stránky.Velice se mi tady líbí všechny funkce,Design,rozdělení do kategorií,Vzhled,Image,prostě vše se mi tady líbí.Tato stránka je vážně hodně proslavená také tím že tady je prostě nejlepší pokec a nebo že je to tady promyšlené na kredity,na poplatky za smajlíky.A za vše ostatní.Jsou zde také Soutěže o hry,takže tato hra je i Výherním místem.Takže já si myslím že Martin dobře udělal že tuto stránku vytvořil,jinak bych nevěděl kam jít hledat online hry.Díky Martine a díky všem co se o tuhle stránku staráte =) |
FILIPKAM> A čo si myslíš? Že každý deň tu pribudne aspoň 8nových hier? Nie! Martin musí ešte hľadať, skúšať, a pridávať. A teráz nemá čas na pridávanie hier! Keby mal čas celé dni čo tu hry nie sú, tak ich tu je už aspoň 2 000!! Tak s tým daj POKOJ!!! |
Já si myslím že to je nej stránka,ale v poslední době tu nejsou žádný noví hry! Měli byste sem dát nějaký noví hry.Porotže už jse tu nudim a pomale začínám chodit na jinačí stránky.Určitě by tuto adresu supergames oživili nějaky hry! |
Celkovo je SG . . . . . ___§§§§§§§§§§§§§§§_____________________________________§§§§§§§§§___ ___§§§§§§§§§§§§§§§______________________________________§§§§§§§____ ___§§§§§_____§§§§§___§§§§§§§§§§___§§§§§§§§§§___§§§§§§____§§§§§_____ ___§§§§§_____§§§§§___§§§§§§§§§§___§§§§§§§§§§___§§§§§§_____§§§______ ___§§§§§_____________§§§§__§§§§___§§§§__§§§§___§§§§§§______§_______ ___§§§§§_____________§§§§__§§§§___§§§§__§§§§___§§§§§§______________ ___§§§§§_____________§§§§__§§§§___§§§§__§§§§___§§§§§§____§§§§§_____ ___§§§§§_____§§§§§___§§§§§§§§§§___§§§§§§§§§§___§§§§§§___§§§§§§§____ ___§§§§§§§§§§§§§§§___§§§§§§§§§§___§§§§§§§§§§___§§§§§§____§§§§§_____ ___§§§§§§§§§§§§§§§_____________________________§§§§§§______________ _______________________________________________§§§§§§§§§§§§§§§§§___ _______________________________________________§§§§§§§§§§§§§§§ |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2349 sekund |