Vratme se k tematu.Otazka na co ti bude VIP staci kdyz si user nebo moderator je to jenom abys ses mohl vytahovat v 1. pripade napr (striker)je to jenom priklad Z TOHO NIC PROTI TOBE ZA 2.jenom to utvrzuje ze se snazis bit vip |
Jéééééj to jak někde u (s prominutím) cikánů ja to téma uzavřu ale pořád se musíte k tomu vracet. Ale taky souhlasím s Jakubem kdybyste si ho nevšímali on by toho přestal, já už ho nebudu řešit a rozebírat. ŘEKNU VÁM JEDNO KDYŽ SI HO NEBUDETE VŠÍMAT TKA HO TO URČITĚ PŘEJDE a tímhle komentářem to bych už vážně chtěl uzavřít a kdyby někdo chtěl nekomu něco napsat tak mu napište soukromou a neřešte to tady DIKES MOC |
Vamaka to jsou spravny slova.Určitě supergames neni na hadani.A když se přihlasíš tak máš sem dávat komentáře a ne se tady hadat.Jo a co se týče VIP členství tak se mi zda lepši než to normalní.No prostě bych ho chtěl no. |
Omg Striker si to VIP zasloužil komentářema a kvůli tomu že dokázal napsat větu bez chyby atp. a ja už jsem řekl že se s tebou hádat nebudu jak se říka moudřejší ustoupí a mně nevádí, že to tady navštěvuješ čim víc userů tim líp ale musíš sám uznat, že se tady nemaj hráči hádat a pokud jde o mně napsal jsem jen, že by jsme se neměli hádat a ty vyjíždíš i na mě tak ti to vracim a co si myslim já o tobě, to nebudu zdělovat takže ty to nemusíš komentovat taky. Tak mir ok? |
bez nekam vamako ja nejsem debil jak si myslis a jestli ti bude dobre kdyz tady uz nebudu staci rict ale stejnak se muzu znova zeregistrovat a byt nekdo jinej a bude otravovat jako ja ,snazim se aby tady striker nebyl vip nebo tak neco protoze se tam nehodi -myslim-a a v mynulem prispevku sem myslel vipka a nektere profi kteri me se*** jako ty vamako |
Ja nejsem proti tobě, ale tady to není od hádání. Jakub: Tak ja nejsem proti němu, ale všichni se uklidnili a von tady rejpe každýmu do p****e a parmene mezi samejma de****** nejseš, to bude tim ,že se hodně lidí shodne, že se tady nemá hádat, ale navrhovat a posuzovat a jestli máš chut někomu nadavat do de**** tak běž před zrcadlo tam jednoho de**** najdeš. Tak klid ok? |
ne sem debil ale stojim si za svem ale budiz necham vas a vi uz nechate me to je za 1. a za 2. tady uz nebudu protoze vidim ze sem tady mezi samyma de****** sorry mezi vetsinou nepocitam martina jakuba susuzi to je asi vse kdo chce na me jeste neco dotat klidne ale bezte se ostatni vyc*** |
*LOL* jako by sem nic neřekl, parmen udělej si co chcesš za téma a už to tady nevoď jak psal Vamaka je to o tom proč chci VIP tak si běž založit tu tvoji blbost a můžete si tam psát o komkoli a cokoli !!! |
Vamako myslis ze ja to nevim,hmm mozna vim ze se do toho nemam rejpat ale na svem trvam vzdy klidne si budte proti ale vim co je dobre a co ne a jestli se ma zalozit tema pojdte se hadan aneb chci sesadit strikera mel by se nekdo stat jeho nastupcem ale sebe nemyslim ja nechci byt zadnej priblblej vip nebo profi sem rad ze ja si klidne zustanu neutral klidne mi seberte i kredity nebo klidne zabanujte je na vas rozhodnuti bud semnou nebo proti mne |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4373 sekund |