Jj, dočkáš se, pokud píšeš pravopisně, což nevím, protože pravidla slovenského pravopisu neznám A hodnotíš hry a radíš, tak by si měl dostat, ale určitě si řekneš, proč radím, když nejsem ani profi, ale takhle nějako podobně to řikal a myslim že Kuba =) |
cafte ak sa mozem pridat .. som si cital polednu stranu .. hh jj aj ja by som chcel VIP-ko ... pisem komentiky .. ale iba na hry ktoru su za to .. alebo iba na ti ked mam cas a pacia sa mi ... laebo .. no proste ako kedy .. icze podla mna mi dost dlho nde trvat dokym to spravim na VIP-ko .. nj casu dost .. |
Jj mám =) ... Teď už nebudu šetřit a budu psát kometíky a zakládat témata =)... Prostě už mám ten pocit, že nejsem odtrčen.. |
Ja se ještě nedávno cítil , ale trvalo mi to něco přes tejden, jsem se trašně snažil vydělat nějakej ten kredítek |
Myslíš? =) To potěší, ale nemůžeš vědět =), Já taky, ale mým hlavním cílem je v první řadě ten již zmiňovanej avatar=) ještě 300 a můžu pidat, ptž bez avataru si připadám, takovej odlišnej od odstatních... |
For-get ty se určo staneš minimálně VIP ale později typuju, že se staneš profi do týdne |
Já mám času hodně a proto přidávám, nejde mi ani o profi, ani o VIP, ale kdybych to , až budu mít více kreditů a pod dostal, byl bych samozdřejmně rád, ale ted mi jde nejvíc o kredity na přidání si avataru.. =).. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2918 sekund |