Jaké či čo si sedlák? Ale neee . Ale take slovo v slovenčine nieje |
samson ---> oks sorry troska sme odbehli do temy oks vratme sa na to preco kdo chce VIP-ko keby sa to mna malo tykat tak by som ho chcel ale len preto ze sa neuspokojim z malom nie ze by som bol nenasytny ale chcem napredovat dalej a dalej, az na moderatora =))) |
Elektro120> Hle já přiznám že si fandím, až mi řekneš jak si fandím =). Jsem typ člověka, co řeší vše na rovinu, nedělá servítky, je pravda, že jsem sebejistý, ale že bych si fandil?.. Je to tvůj názor a nebudu ti ho vyvracet =). BliZZarD> Jj, ale on osočuje, ostatní né jen mě =). |
parmen1998 ---> for get si vyjadril svoj nazor na tom nie je nic zleho, ale mas pravdu aj ty , a je to tiez tvoj nazor =) for-get ---> "Hned kazdeho osocis " ani ne povedal si svoj nazor tak isto ako tvoj cize aj ty ho osocujes ale s tym ani ho neznas je to pravda t.j. moj nazor ;-D |
parmen1998> Jak si fandím? =) Já si myslím, že ott ak je, proto to napíšu a nijak si nefandím! Jako důvěru ostatních jak? Nechápu tě... A myslíš si že si nesnažím získavat důvěru ostatních? Píšu komentáře, zapojuji se do diskuzí, řeknu s vůj názor a tak, já se tady s tebou nechci hádat a ni ti nadávat, protože vím, že tě hodně lidí tady už shazovalo, ale nevím proč si to napsal, ptž já si ani nefandím ani si nevěřím, jenom chci radit, případně pomoct ostatním=). A taky nevím, proč hned každýho osočíš, když ho ani neznáš... |
Nic proti tobě for-get ale neměl by sis tolik fandit spíš bys ses mohl snažit dostat duvěru ostatních |
Elektro120 ; for-get : jj prepacte ale sa strasne vela chatujem a nezdrzivam sa interppunkciou to jej jedina moja chyba mozem v phoo presta s " ... " nvm preco som si zvikol furt to pisem ale interpunkciu to fakt ne =). |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6733 sekund |