1) mají tu hry které jinde nebývají, přidáváte hry na přání, plně se tu spolupracuje a komunikuje, krásný design,.... 2)viz.1) 3)všechno!!! (proto sem chodím ) |
1.) protoze mi to tu prirostlo k srdci zprvnu mne zaujal design stranky - mam rada tu zelenou v levem menu a obecne tyhle barvicky mam rada, tak jsem tu nejak uz zustala... =) ale dosla jsem sem vicemene nahodou =) a pak jsem tu nasla par prima lidicek a pak mi spadlo do klina moderatorstvi a huz jsem tady stalice =)) 2.) komunita, nejenom online hry, ale jisty seskupeni lidi, kteri se tady objevuji...at uz jsou nekteri desny paka, tak proste to sem patri =))) 3.) vsechno, protoze bez jednoho nebo druhyho by to tu nebylo ono... ale v posledni dobe forum, abych rekla pravdu...ja jsem takovej ukecanej a druznej clovek =)) |
1. Proč chodíte zrovna na SuperGames.CZ ? 2. V čem se liší od jiných webu s online hrama ? 3. A co tu máte nejradši ? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2826 sekund |