23> Hezké pravidlo, ale myslím, že by nevadilo poslíat dobročiné dary.. |
Nejradši mám to čím se SG zároveň lišítím skoro vším mám tady rád to že se známe. |
Pre: all > Supergames má z pohľadu HTML tvorcu pekný design, asi to nebola 5 minútová práca Pre: Martin > Smsky sú na nič, ber si príklad od gta.cz, kde som bol chvílu redaktor, skús spraviť možnosť Donate od paypal. |
samson> to bych rád změnil, ale jde to pomalu, lidi chodí na superhry, protože jsou mediálně známé supergames nemá nikde žádné reklamy, takže se o nich moc neví a kdo o SG ví, chodí sem Na SG je stále co vylepšovat, pořád mě napadají nové věci, takže se tu pořád něco děje, jsou tu nové hry a nové věci, které dělají lidem radost... |
daxter98 přesně takhle bych to napsal )) fakt že ostatní weby stojej za prd buď špatnej design,nebo málo her,nebo málo funkcí dál taky hrozný rozdíly v přidávání her (časový rozdíly) kdyžo tady se hry přidávaj snad každej den jsou tu kredity fora hledat hru což u některých serverů vůbec neni a další bezva věci tu jsou a jinde ne tak proto supergames ) |
Moje hodnocení supergames a superhry supergames: 1.+pěkný design stránky 2.+máme tu panel s chatem,no prostě tohle je opravdu vymakaná stránka,ne jako superhry,tam napíšete akorát komentář a nic víc,tady sou soutěže,pokec,kredity atd. prostě tohle je opravdu dobrá stánka a je opravdu viděl že si na ní Martin(Admin) dal opravdu záležet. 3.+přehlednost,u her je napsáno nová,nebo kdy se sem přidala 4.+pěkný popisy hry 5.+Opravdu supergames superhry: 1.-jen modrý design,který leze na nervy 2.-prostě až ža 2 měsíce se tam davají new hry(i za víc) a je jich třeba 20 takže to je naprd. 3.+/- nevím asi to považuju něco mezitím popisy hry 4.- největší mínus je u superher že když spustíte hru tak vám ze stránky naběhne hra a já mám pomalej net takže mě se to asi načítá tak 10min. a nemám stránku superhry,mám stránku s hrou 5-většinou přidávají hry s miminkovskou grafikou a když ta grafika za něco stojí,tak to je nějaká blbá hra,takže jejich vkus her mi vadí To ja asi vše vysvětlivky: - je mínus,+ je plus a -/+ je něco mezi plusem a mínusem.Fandím supergames.cz!! |
SinCky > sám bych to líp nenapsal To bych měl někde vystavit jako *Napsali o nás*. Moc pěkně se to čte |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3710 sekund |