rara01 to bude asi tim, že skoro všechny weby se zábavou a online hrama to dělaj hlavně pro peníze, ale já to dělam, protože mě to baví (peníze jsou až na druhém místě proto tady je minimum reklam!) |
Víte,ikdyž Martin je mladý,umí to velmi hezky udělat,řekněte mi,kde píšou admini a moderátoři do fora,vyjadřují se u hry atd.?No nikde,kde sou VIP statusy,nikde.Všechno tohle je tady.Připadám si jak v tescu,mám všechno po ruce atd.mám i peníze (kredity) prostě je tohle užasná stránka. |
roman11 co si představuješ pod *vylepšit* hned po kreditech se pustim do přidávání (ke každé hře): 1) Ovládání hry 2) Návod na hru |
1. je to nejelpsi stranka her co znam 2.no online her sem tu moc nenasel ale sem lepsi nez jinde =) 3.nejlepsi tu je pokec a hlavne hodne zabavi... =) =) =) |
taky souhlasim a je to tady dobry protoze tu kazdy s kazdym kamosi a neni to jako na herna.biz nebo superhry.cz ze si tam nadavyji jako h****a |
1 slovem je to tu baječné. Vice slovy: je to tu ve všem lepši než na jinych takových serverech je tu forum skveli mod. atd. Dodatečně: Nejlepši je ta zela barvá s oranžovou barvou tot vše |
1. Kdysi davno sem ani nehral takové hry pac se mě na žadnem webu nelibilo. Skoušel sem různé názvy a věčinou to nic nenašlo, ale pak mě jeden vyšel a to bylo zrovna supergames. Tak tu se mě líbylo a už sem tu zostal. 2. Od jinych webu nevim když hraju enom tady xD. 3. Asi taky ty barvičky. Je to tu barevne a vesele ... Prostě super ! |
mimochodem tu máte taky soutěže a ty se často nedělají na jiných hrách |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4721 sekund |