DAX-CZ> coz nic nemeni na tom, ze VIP ode mne rozhodne nedostanes... |
já bych to řekla jinak... Kdo bude o VIP žádat, ten ho určitě nedostane... |
Martine tak ti to píŠu sem zkus to se mnou aspoň potom když nebudeš spokejenej mě to klidnĚ vem |
navazuje ke k přísěvku č 165:do toho a pod spadá aktivní, slušný, nejsou s tebou problém, rozumné komentáře neurážet se že DAX-CZ, nespamovat... Ono toho by se daly najít tuny |
já už bych to neřešil, ať si Doom, Ravennka, Vlasec a Martin si jmenují koho chtějí/potřebují to že nejsi VIP neznamená že tu jsi nepotřebný a že nedáváš kvalitní příspěvky a pod.. |
Mně teda jde hlavně o kvalitu příspěvků... jsem alergická na jedno a dvouslovný komentáře u her... to není komentář, to je výkřik do tmy... pokud chci napsat blbost, musím to umět zdůvodnit, pokud dobrá hra, musím to umět zdůvodnit... jinak to nemá žádnou výpovědní hodnotu... |
největší váhu já osobně kladu asi na to, když tady někoho vidim hrát a psát každý den, tak je vidět, že se mu tady líbí a to je adept na VIP (hvězdičy a datum registrace je až druhořadý) Ravennka DDD spamování do pošty "já chci být vip" |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3353 sekund |