no my tu určitě psát, koho máme vyhlídlého jako dalšího VIPa, nebudeme |
ano musí co by to bylo za stránku bez těch kteří by upozornovali martina.tak kdyby tady měl napsat jak on/a píše tak by to tu dlouho nevydrželo a tahle stránka je o vip členství takže to tu nemá co dělat.tady by se mělo psát kdo kandyduje na vip člena.což ví 4 lidi:Martin,Ravennka,Doom,Vlasec doufám že my rozumíte. |
Já děkuji Martinovi za VIP status,sice jenom na zkoušku,ale děkuji. |
Striker, já píšu taky dost rychle a překlepy se mi stávaj taky, ale potom si to po sobě přečtu, opravím, hrubky někdy přehlédnu a ten překlep taky, to se stáva ale nasázet do jedné věty s deseti slovama 8 překlepu ? si To račti po sobě čti. Představ si že bys psal nějakou HTML stránku a nasázel bys tam tolik chyb, to by teda byla stránka vypadala Too vím ze své zkušenosti. |
no ale to je jedno tu se diskutuje o vip jen sem se na to chtel zeptat ale asi nic no... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4942 sekund |