těch je mraky na spoustu vůbec nereaguju =) a cyklení je zbytečný a zabírá tu prostor...ostatní mažou beze slova, já se k tomu vyjadřuju =) |
Ravennka já se ti teda nedivým ale nenašel sem fórum kde by jsi neřekla něco o mazání |
Já nevím, co řešíte...prostě VIP jsou a až uznáme za vhodné, aby byli další, tak budou, do té doby ne a budu to tu asi dál mazat, páč to tu nemá žádný smysl...
Promazáno a budu mazat dál, jestli se tu bude dokola opakovat to stejné! |
pokud VIP bude dělat neplechu, tak holt může přijít o všechny komentáře a o VIP k tomu, myslím, že tresty jsou dostatečně efektivní. nové funkce nejsou třeba, moderátorů je podle mě dost, zvládají to i Ravennka s Doomem, když se tu měsíc neukážu, kdyby byl potřeba další, Martin si už někoho vybere. Romane, tím, jak pořád hledáš, jak získat funkci, si naopak škodíš, protože to vypadá, že pouze toužíš po moci. Mimo to, nejsi na ty funkce vhodným kandidátem, protože: 1. Chováš se jak děcko (možná proto, že děcko jsi) 2. Neumíš česky (mluvit možná, psát ne) 3. Píšeš hromady návrhů, z nichž valná většina ale není k ničemu Promiň, možná jednoho dne budeš na takovou funkci vhodným kandidátem, ale teď na to prostě zapomeň. Já bych ti nedal ani VIP a pochybuji, že by ti Martin dal něco víc. |
ano.a další sem oběvil když bude vip člen spamovat tak mi tomu nemůžem zabránit |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5476 sekund |