a hlavně když budeš psát capsem, tak ti to budeme mazat a místo kreditů ti zůstanou jen oči pro pláč... |
Neboj, pařmene, ono se to vrátí a zase budeš mít komu závidět |
HELE JA SEM RAD ZE SE TO ZRUSILO SEM STASTNEJ ZE SE TO USKUTECNILO BYE BYE |
samson> VIP není o soutěži, ale o ocenění uživatele moderátory či adminem. Takže tvůj příspěvek č. 313 bude jistě adminem zamítnut. Ostatně ani VIP členství není věc trvalá: - rara01 byl pro mě adept, ale VIP členství mu nakonec udělil Martin, já jsem později uvažoval o zrušení z několika důvodů - u assassina jsem si nebyl jistý, zda bude vhodný na VIP, povýšil jsem ho a čekal, zda bude nebo nebude třeba degradovat - několika lidem bylo VIP členství zrušeno pro delší neaktivitu |
samson>Já odpovídal na tvůj 314, ale nebudu se opakovat po Ravennce . |
Ano, VIP s největší pravděpodobností zase budou, ale rozhodně nebude docházet k takovým machinacím, které tu samson popsal... žádné limity, žádné termíny. VIP dostane ten, kdo si ho dle moderátora (admina) zaslouží a když si ho zaslouží...o tom žádná. a samsone, rara odpovídal na tvůj 314, tak ho neposílej na tvůj 313, jako kdyby mluvil z cesty... |
Ježiš zrušili se z taktických důvodů, třeba ti ten 1 řeknu, VIP se povyšovali na větší než useři, tak až se zase vzamatujeme, tak zase možná bude, ok? |
z několika důvodů, nebudu je tady jmenovat, ale snad je to jen dočasně |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3536 sekund |