mam stiznost kdyz napisu komentar tak mi ho vzdycky nekdo smaze to je tady teda poradek |
rara01> ne, na Kongregate nejsem moderátor ... ale kdybych byl, tak tam založím československou místnost |
no projetý je ASI všecky nemam ale ty co mě zajímaly už jo a to byla tak půlka celejch supergames xD a na kongerate chodit nechci muj oblíbenej servr je supergames a právě proto mi přišla škoda že se dlouho nic nepřidalo jako jj zahraju si i jinde ale tady je to prostě nej a myslim že by to chtělo protě zas něco přidat já navíc sice všecko nemam projetý ale bavěj mě hlavně ty hry co tu sou nový ))) |
T ysi závyslej na tom Kongerate Taky si tam Moderátor? |
Martin si musel zahrát všechny, ale nemusel ty hry projet Nějaký základní popis se dá napsat i po pěti minutách hraní. A ne všechny hry ho musely bavit, ale předpokládám, že se pří výběru snažil posoudit, zda se hra bude líbit aspoň někomu. Každopádně pokud je někdo hodně závislý na přísunu her, může projít staré, nebo chodit hrát ještě jinam, třeba na Kongregate je spousta nových her denně (pokud vím, nahrávají je tam přímo autoři). |
Celkem je tu 1185 her. Ikdyž se ti všechny nelíbí, zkus je určitě všechny nemáš projetý |
SniCky> a ty máš projety všechny hry? I ty, které tu byly, když jsi tu ještě nebyl? |
mám zatim jen jedno přání aby se sem přidala zas ňáká nová hra protože skoro tejden se tu nic nepřidalo nejnovější tu je shopping street z 22.7. dnes je 29.7. a furt nic novýho myslel sem že se hry přidávaj častějc ale vypadá to že asi už ne jestli neni co přidávat tak to chápu ale myslim že existuje ještě dost her co tu nejsou a byla by škoda kdyby o ně někdo přišel-tím někdo mylsim lidi co sou nejčastějc na superhrách ) |
Kovka49> o tom už byla řeč a myslela jsem si, že to funguje. To zaurguju, protože to jsem považovala za vyřízené. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6311 sekund |