Ravennka přesně tak ! warlord mě taky ňáký smazali a samotnýmu mi pozdějc došlo proč...nijak ostatním uživatelům nepomáhali nebo nebyly nijak zajímavé nebo nedávaly smysl prostě musí ten komentář bejt nějak užitečnej a to že někdo napíše třeba hodnocení: grafika + hudba + líbí se mi to palec nahoru 98% tak to moc ostatním nepřinese chce tam doplnit rady triky někdy i cheaty návod jak hru hrát různý takovýhle věci a pak by ti je neměli mazat |
Warlord> ony se ti nemažou, mažou je moderátoři, protože jsou zřejmě nekvalitní samson> ještě by ses dal promazat ale mažou se, povětšinou, komentáře u jednotlivých her a ne jednotlivých userů k 03mik03 se snad netřeba vyjadřovat, kluci to vyjádřili už dost přesně |
Ja si želám aby ste mi odpovedali na túto otázku:Prečo sa mi mažú komentáre? |
Milý 03mik03, jak jsem se koukal, máš spoustu komentů, které nijak neobohacují hru o informace, a některé nemají vůbec co do věci s hrou , tak si laskavě nestěžuj a zamysli se, k čemu asi komenty sloužej a Sasuke to vyjádřil úplně přesně! |
mik se uklidni moderátoři mají zjemně důvod proč ti je mažou třeba spamuješ nebo nekvalitní mluvíš vulgarně a nebo píšeš blbosti a být tebou tak to Martinovi nepíšu myslíš že má málo práce a ty ho budež zatěžovat hloupostí spíš si promluv v poště z moderátory |
chci si stežovat na moderátory.každý 3komentář ke chře mi vymažou i když je dlouhý a o tom co si o tý hře myslim! a proto už moc komentáře nepíšu a uvidíte že mi smažou i tehle!takže když mi smažou i tehle tak podám stížnost administratorovi |
Kdybych mohl, tak ti tam ještě nějaký smažu parmene, ještě je tam pár, co jsou zbytečně udržené při životě |
parmen1998-Jseš tady docela dlouho, tak nevim, jestli nevíš, že příspěvky, které nijak neohodnocujou hru a SPAMy se mažou |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5143 sekund |