slovakiuss> pokud se něco takového stane, tak není problém napsat některému z moderátorů, aby ti komentář upravil, nebo smazal takhle mi někteří "běžně" píšou a já to oceňuju, že to tam nenechají jen tak ladem a požádají o nápravu =) |
Mne sa omylom raz stalo, že som napísal omylom ku zlej hre Ja som totiž mal spustených niekoľko hier a pomýlil som si to. Našťastie Jakub07, bol vtedy VIP člen alebo moderátor a bol natoľko dobrý, že môj komentár zmazal a kredity, čo mi to strhlo za zmazanie mi dolpnil |
Ono to z toho není jasné? => tak nijak... imho by to akorát přidělávalo konflikty a byla by to možnost pro nepoctivé jednání... |
napr.ja to ja sem byl taky bez problemu a pak jsem dostal ban nejak sem vybouchl ale z5 k tematu tak jak? |
To už by nebylo spravedlivý, navíc přebírat jednoho usera po druhém - kdo by se tím zabýval? Nehledě k tomu, že už jsem tady několikrát viděl, jak se z normálního v pohodě usera stal problémový a zákeřný podvraťák... |
A nebo hold,by sme mohli zavest jen na par userů,třeba ty ktery sou zodpovědný. Ale pak by zase ostatni byly naštvaný že nemůžou taky. =( |
S tim mas pravdu no ja nwm ja si vzdycky radsi delam screeny abych to mohl dokazat mohlo by se to napsat jako upozorneni nekam treba |
Na jednu stranu by to zajisté bylo užitečné, každý by si mohl po sobě příspěvek upravit a prospělo by to celkové úrovni příspěvků, jenže! Má to však i druhou stranu mince... někdo by tady provokoval, nadával, začínal by flame a pak by se zeditoval a dělal by svatouška, že on nic a jak by mu to člověk pak dokázal, hm? A myslím, že by se tady takoví rozhodně našli, ne všichni jsou tak čestní, aby tu možnost nezneužili a bohužel budou o tuto možnost ochuzeni kvůli případným provinilcům, ale tak už to na světe holt bývá... |
Příspěvek může upravit VIP, Moderátor a Admin. No a ještě předtím, než příspěvek napíšeš, si rozmysli, jestli je v něm vše co máš na srdci a jeslti není nějak špatnej |
Ahoj mam napad na to aby se zavedlo to aby mohl hrac svuj prispevek upravit protoze asi vite jak to vypada na chatu (hlavne ja asi jen ja ) Ale asi je to hodne pracne (podle me) ale budu za kazdou odezvu vdecny |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5632 sekund |