mám přání na jednu hru..strašně rád bych tu viděl hru THE TORTURE GAME 2 je to sice brutální ale je skvělá našel jsem to na www.herna.biz a je to o tom že tam máte chlapíka přivázanýho a můžete ho všelijak mučit třeba mu uříznout ruce motorovkou nebo mu ustřelit hlavu a nebo ho třeba probodnout každopádně je to žůžo hra a byl bych moc rád kdyby se na supergames.cz časem objevila děkuji |
každý tady má uvedený platný email, je to jediná podmínka registrace, jinak registrace neproběhne úspěšně až do konce |
Filan> S tim ale, obavam se, nikdo nic nesvede =)) ho kontaktuj na mailu, ma-li ho uveden |
jelikož já sem velký žalovníček tak bych těl požalovat na saw.41 on totiž už nebyl online asi 24 dnů a moc bych chtěl aby přišel a uďelal ve hře free rider nové mapy na ježdění!! |
hej dobrej nápad, ale chci se napřed poradit s jednim kámošem, kterej zná odpověď na můj problém ohledně těch nových příspěvku, ale zrovna neni online na ICQ |
ne, ja stale rozvijim jednu myslenku =)) tak jako davam navrhy =)) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2800 sekund |