fire> jo to by šlo ale zatim mě nenapadá žádný téma co by potřebovalo bejt takhle soukromý |
SniCky: To je zvláštní.. Trochu na nic, ale možná by to tu bylo více přehledné. A tak mě napadlo, když už SniCky navrhl tohle tak: Mohli bychom udělat třeba témata, dostupná pouze pro lidi s hodností, nebo třeba jenom pro moderátory+ nebo VIP+ Nebo třeba pro Profi, modrátory a VIP ne. (Sorry, Vamako a DooMe). |
tak teď napíšu něco,co vám bude určitě připadat jako kravina ale myslím že by se to u některých uživatelů vyplatilo xD... jak je fórum- "pokec o hrách","volná diskuze" a "O SuperGames" tak by se hodilo "useři"...každej user který by chtěl by si tam založil svoje "téma" s jeho nickem,do toho by se pak daly zařadit témata která už třeba nejsou (jeho témata) "platná" například "Mhaja odchod ze SG" myslím že mhaja nakonec neodchází tak nemá smysl tohle téma tam nechávat ale jestli to chce "uchovat" tak by si to mohla přesunout do svého "user tématu" taky by to téma mohlo fungovat i na princip dotazů na usera akorát tím by se zas poškodilo téma "rozhovory" proti kterému samozřejmě nic nemám ale i tak myslím že by se tohle dalo nějak uplatnit =) zkuste se o tom nějak pobavit nebo dohodnout a navrhnout třeba co by se v tomhle co sem napsal mohlo změnit =)) prosím jen nepište že to je např. kravina,blbost a k čemu by to bylo Díky moc ... |
vidím že se tu píše často taky mám jedno přání at sou lidi vice na čchatu a at hry které najdeme na jiných stránkách přibývají |
Vlasec> no já teda nwm ale tak znám několik webů s pohyblivejma smajlama a kámoš má pomalej net a ty stránky se mu načítaly docela dlouho kdyžto když si otevřel třeba youtube šlapalo to normálně a hlavně když toho bude plná stránka tak i když jsou smajly malý určitě to trochu zpomalí ale jinak sou smajly dobbrej nápad |
SniCky, to co píšeš nemá logiku ... smajlík nezabírá skoro nic ať už je to GIF, JPEG, PNG, nebo skoro cokoli. Jednou jsem upravoval smajlíky a i ty animované měli méně než 500 bajtů.
Větší problém je tapetování smajlíkama, to, když jich někdo pošle třeba deset, sice se to stáhne jen jednou, ale vypadá to hnusně. |
jako GIF bych bral taky ale když pomyslíme na uživatele s pomalym netem tak by sem nakonec nemohli chodit protože by se jim musely načíst nejdřív všecky gify na stránce a pak by hru teprv spustili :p trochu nefér oproti těm co maj rychlej net né? |
O tom se už říkalo, že nebudou smajlíci, ale já jsem pro a GIF! |
Moje jediné přání by bylo udělatt ke hrám JPG nebo (lépe) GIF smajlíky, prostě je komentářům jak na foře tak ke hrám udělat smajlíky a naprogramovat, že se nesmí dát víc jak 2 smajlíci... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6800 sekund |