pomýlil som sa napísal som robilo a omylom som to poslal tak žiadne pravopisne útoky lebo sa vzdávam |
jakub07 keby som používal interpunkčné znamienka tak by mi to robilo zbytočné starosti či tam nemám chybu jak teraz no ale dakedy vymažete príspevky bez toho aby dakto neporušil pravidla (nej som Čech XD tak nepoužívam vaše interpunkčné znamienka) |
jakub tak to co vymazujes plus tak preco to nejde podla pravidel a navise dakedy vymazujete pre nic za nic tak lepsie napiste pravidla u komentarov |
No úplně tak to není... my mažeme jenom spamy, takže si důkladně čtěte pravidla pro vkládání komentářů.. |
Nevím jestli je to tak, ale když napíšete komentář a nebude delší dobu nijak ohodnocený a bude "zbytečný" tak ho moderátoři smažou. |
neviem jednu vec pochopit napisep do hry komentar neporusim pravidla a aj tak mi vymazu moj komentar a daju mi dole kredit (nento komentar mi nevimaste chcem vedet odpoved prosim) |
Různé porady, sice se můžete dohodnout přes poštu, ale takhle je to lepší. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.7086 sekund |