Tak možná udělat trochu větší mezeru mezi hrou a reklamou, přece jen je ta reklama na tu hru dost nalepená ... Teda mě to může být jedno, já mám AdBlock, ale když vidím u každé druhé hry "Level 37, pak jsem omylem klikl na reklamu " a podobně, tak si říkám, že to bych byl nasraný. |
Vlasec> to s tim novým oknem jsem s Martinem řešila už kdysi a snažil se to nějak řešit, ale došel k tomu, že to nejde (nebo by to bylo problematické) - prostě se to nějak zavrhlo.. Jinak co se týče komentářů, ty tři dny po hře to skutečně utichne a pak průběžne se objevují nové komentáře (třeba 1 za týden/měsíc atp.) |
koukám, že dost lidem vadí ty reklamy kolem hry, že na ně někdy kliknou nedopatřením při hraní ... možná by nebylo špatné, kdyby se aspoň otvíraly v novém okně ohledně her, Martin dělá dobře, že sem nehodí úplně vše, co se mu dostane pod ruku, možná bych na jeho místě byl ještě vybíravější a souhlasím s assassinem, každý si může zahrát i starší hry, i pokud je už někdy hrál, od toho tady jsou. připadá mi, že to lidi moc nedělají a že komentáře u hry končí tak tři dny po jejím přidání, pak už zřídka kdy. |
Naprostý souhlas s Jakubem, navíc vzhledem k tomu jací lidé se tady taky registrují (kromě spořádaných userů), tak nepochybuju o tom, že by se zanedlouho tahle doména objevila na blacklistu |
mohl by se zavést supergames email???třeba:oberfranc@supergames.cz |
Docela by mě zajímalo Romane, jestli to má být provokace a nebo to myslíš vážně - ptát se tady snad každý den (včera určitě) jestli je něco nového a dnes dokonce s gramatickou chybou jako bonus. Včera sis menu ani nevšiml a dneska už zase, promiň mi ten výraz, otravuješ, jestli je něco nového. Teď to řeknu bez obalu, takže se pokus nebrat to tak špatně jak to vyzní, ale dělat tohle někdo mě, jenom u toho sedět a otravovat a pořád se ptát jestli je něco nového, tak se na dělání čehokoli vykašlu. Trochu mi to připomína oslíka (shrek2) a jeho "už tam budem?". Tak se na to zkus podívat i z té druhé strany, děkuju. |
mno, asi za to začnu ubírat kredity...páč to už je provokace a nikdo mi nevymluví že ne... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3493 sekund |